(Poistunut julkaisusta)

Yritysmyyjä VTR-Workwear centerille
VTR Workwear Center

Alkuperäinen julkaisupäivä 26.6.2019

Haemme nyt kasvavaan liiketoimintaan VTR-Workwear centerin motivoituneeseen tiimiin yritysmyyjää Helsinkiin. Löytyykö sinulta virtaa tapaamiskalenterin täyttämiseen ja myyntitaitoja muuttamaan tapaamiset kaupaksi?

Etsimme energistä myyntihenkistä tuloksentekijää, jolta löytyy myyntikokemusta tai joka on valmis oppimaan huippumyyjäksi. Toivomme, että olet määrätietoinen, tuloshakuinen ja palvelualtis sekä omaat hyvän paineensietokyvyn. Lisäksi toivomme, että olet joustava ja valmis oppimaan uutta. Etsimme sitoutuvaa työntekijää, joka on valmis panostamaan työhön onnistuakseen. Työtehtäviisi kuuluu vastata oma-aloitteisesti uusasiakashankinnasta, sopia tapaamisia puhelimitse, hoitaa sovittuja tapaamisia ja varmistaa kauppoja. On tärkeää, että osaat luoda ja säilyttää pitkäaikaisia asiakassuhteita sekä analysoida asiakaskuntaa ja alueen tarpeita ja löytää ratkaisut vahvaan kasvuun. Tietotaito tuotteista ja alasta tulee olemaan yksi tärkeimmistä työkaluista, johon saat koulutuksen. Työ on itsenäistä ja vapaata, ja tämän vuoksi odotamme sinulta oma-aloitteisuuttaa sekä erinomaista organisointikykyä. Myyjän työ on kokoaikainen ja palkkaus sopimuksen mukaan. Yritysmyynnin lisäksi, myymälän tulee pysyä iskussa ja vastaanottaa asiakkaat asiantuntevalla tuoteosaamisella.

Odotamme sinulta:

-halua menestyä myynnissä

-asiakassuhdetaitoja

-rohkeaa asennetta tarttua puhelimeen, uskottavuutta ja kykyä klousata kauppoja

Tarjoamme sinulle:

-hyvän taustatuen

-laadukkaat tuotteet

-hyvät työkalut onnistumiseen

-joustavat työajat arkisin 7-17 välillä

Mikäli olet jo hetken päässyt maistamaan yritysmaailmaa ja työelämää ja sinulla on asenne kohdallaan, löytyy intoa myyntiin sekä näyttämisen halua, niin haethan paikkaa jo mahdollisimman pian. Käymme hakemuksia läpi jo hakuajan aikana ja täytämme paikat heti oikeiden henkilöiden löydyttyä.

Mikäli sinulla on kysyttävää tehtävään liittyen, älä epäröi olla yhteydessä rekrytointia hoitavaan konsulttiimme, niin kerromme lisää!