(Poistunut julkaisusta)

Yritysmyyjä, Vantaan Energian tiimiin
Uniflex

Alkuperäinen julkaisupäivä 20.1.2019

Oletko jo tuloksekkaasta myyntityöstä kokemusta kartuttanut osaaja, joka janoaa uusia haasteita? Viihdytkö lennokkaassa ja nuorekkaassa työympäristössä, jossa jokainen päivä on erilainen? Jos vastasit molempiin myöntävästi, saatat olla hakemamme henkilö! Haemme tiimiimme

 

YRITYSMYYJIÄ

 

myymään Vantaan Energian palveluita ja tuotteita. Työ koostuu Vantaan Energian tuotteiden B2B puhelinmyynnistä, sähköpostitarjouksien tekemisestä sekä asiakkuuksien hoitamisesta. Työ alkaa kattavalla palkallisella tuote- ja myyntikoulutuksella 25.2.2019.

 

Mitä tarjoamme sinulle?

 

Tarjoamme sinulle kokoaikaisen määräaikaisen työsuhteen sekä loistavat mahdollisuudet kehittyä työssäsi. Määräaikaisuuden jälkeen sinulla on hyvät mahdollisuudet jatkaa työsuhdetta vakutisesti asiakasyrityksessämme. Tehtävässä on useita tapoja edetä, joten meillä on mahdollisuudet pitkäaikaiseen työsuhteeseen, jossa osaamisesi kehittämiseen panostetaan. Lisäksi käytössäsi on kannustavat ja selkeät kannustinjärjestelmät. Palkkaus koostuu tuntipalkasta (12€/h) sekä bonuksesta. Työtäsi on tukemassa osaavat esimiehet, myyntivalmentajat sekä kannustava tiimi.

 

Työtä ei tehdä myöskään yhtään hassumissa olosuhteissa, sillä viihtyisä toimisto pingispöytineen, rentoutumishuoneineen ja kahviautomaatteineen sijaitsee aivan Tampereen ytimessä. Tervetuloa joukkoon!

Mitä edellytämme?

Haluamme sinun olevan asiakaslähtöinen kaikessa toiminnassasi sekä aidosti kiinnostunut ihmisistä ja myynnistä. Painotamme innostuneisuutta ja myynnillistä asennetta, sekä aitoa halua kehittyä myynnin huippuosaajaksi. Toivomme sinun olevan sanavalmis, työskentelyotteeltasi itseohjautuva sekä paineensietokykyinen.

Miten hakea?

Nappaamme sopivat tyypit tiimiimme saman tien! Laita rohkeasti hakemusta tulemaan, tai ota yhteyttä numeroon numerosta 040 689 3200, niin kerromme lisää.

Vantaan Energia on yksi Suomen suurimmista kaupunkienergiayhtiöistä. Vantaan Energia tuottaa ja myy asiakkailleen sähköä ja kaukolämpöä, sekä tarjoaa teollisuudelle maakaasua. Yrityksen kruununjalokivi on vuonna 2014 valmistunut jätevoimala, joka muuttaa käyttökelvottoman roskan hyödyksi. Kestävään tulevaisuuteen panostava ja vastuullisuutta toiminnassan korostava Vantaan Energia on kaupunkilaisten omistama energiayhtiö, ja ylpeä siitä.