(Poistunut julkaisusta)

Yritysmyyjä, Vantaan Energia, Teleperformance, Tampere
StaffPoint

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.1.2019
Oletko jo tuloksekkaasta myyntityöstä kokemusta kartuttanut osaaja, joka janoaa uusia haasteita? Viihdytkö lennokkaassa ja nuorekkaassa työympäristössä, jossa jokainen päivä on erilainen? Jos vastasit molempiin myöntävästi, saatat olla hakemamme henkilö! Haemme tiimiimme


YRITYSMYYJIÄ


myymään Vantaan Energian palveluita ja tuotteita. Työ koostuu Vantaan Energian tuotteiden B2B puhelinmyynnistä, sähköpostitarjouksien tekemisestä sekä asiakkuuksien hoitamisesta. Työ alkaa kattavalla tuote- ja myyntikoulutuksella 4.2.2019.

Mitä tarjoamme sinulle?

Tarjoamme sinulle vakituisen, kokoaikaisen työsuhteen sekä loistavat mahdollisuudet kehittyä työssäsi. Teleperformancella on useita tapoja edetä tehtävässä, joten meillä on mahdollisuudet pitkäaikaiseen työsuhteeseen, jossa osaamisesi kehittämiseen panostetaan. Lisäksi käytössäsi on hyvät ja selkeät kannustinjärjestelmät. Palkkaus koostuu tuntipalkasta (9,55 €/h + projektikohtainen kannuste 2,45 €/h) sekä myyntien mukaan koostuvasta bonuksesta. Työtäsi on tukemassa osaavat esimiehet, myyntivalmentajat sekä kannustava tiimi.

Työtä ei tehdä myöskään yhtään hassumissa olosuhteissa, sillä viihtyisä toimistomme pingispöytineen, rentoutumishuoneineen ja kahviautomaatteineen sijaitsee aivan Tampereen ytimessä. Tervetuloa joukkoon!


Edellytämme sinulta

Haluamme sinun olevan asiakaslähtöinen kaikessa toiminnassasi sekä aidosti kiinnostunut ihmisistä ja myynnistä.
Odotamme sinulta aiempaa kokemusta tuloksekkaasta myyntityöstä. Yhtä paljon painotamme kuitenkin innostuneisuutta ja myynnillistä asennetta, sekä aitoa halua kehittyä myynnin huippuosaajaksi. Toivomme sinun olevan sanavalmis, työskentelyotteeltasi itseohjautuva sekä paineensietokykyinen.


Kiinnostuitko?

Nappaamme sopivat tyypit tiimiimme saman tien! Laita rohkeasti hakemusta tulemaan osoitteessa www.staffpoint.fi. Ensimmäinen haastattelukierros käydään videohaastattelulla, joten tarkkaile myös sähköpostiasi.

Käy tutustumassa meihin Facebook- sivuillamme osoitteessa https://www.facebook.com/TeleperformanceFinland/

Vantaan Energia on yksi Suomen suurimmista kaupunkienergiayhtiöistä. Vantaan Energia tuottaa ja myy asiakkailleen sähköä ja kaukolämpöä, sekä tarjoaa teollisuudelle maakaasua. Yrityksen kruununjalokivi on vuonna 2014 valmistunut jätevoimala, joka muuttaa käyttökelvottoman roskan hyödyksi. Kestävään tulevaisuuteen panostava ja vastuullisuutta toiminnassan korostava Vantaan Energia on kaupunkilaisten omistama energiayhtiö, ja ylpeä siitä.


Lisätietoja

Laura Soininen
Rekrytointikonsultti, Toimisto, Contact Center ja ICT
StaffPoint Oy
020 7206 584, 043 8257 215
laura.soininen@staffpoint.fi