Yritysmyyjä, Vaasan K-rauta
Uniflex

Alkuperäinen julkaisupäivä 21.7.2020

K-Rauta ketjuun kuuluva J. Forss Oy Ab on monipuolinen laajan valikoiman rautakauppa, joka toimii Vaasassa ja Kokkolassa.  Palvelemme niin rakentajia, remontoijia kuin ammattiasiakkaita ammattitaidolla. Panostamme myymälämme ja palveluidemme kehittämiseen. Liiketoimintamme on kasvanut viime vuosina.

Haemme Vaasan K-Raudan myymälän palvelukseen Procenter osastolle kasvun tueksi

Yritysmyyjää

Vastaamaan myynnistä nimetyille asiakkaille myyntialueellasi ja teet aktiivista uusasiakashankintaa. Pääasiallista asiakaskuntaasi ovat rakennusliikkeet ja urakoitsijat sekä muut merkittävät B2B-asiakkaat. Tärkeä osa työtäsi on aktiivinen yhteydenpito asiakkaisiin ja asiakastapaamiset sekä tarjousten laskeminen. Toimit yhteistyössä Vaasan myymälän tiimin kanssa ja tavoitteenasi on löytää asiakkaillesi oikeat ratkaisut tarpeeseen.  

Odotamme tehtävään soveltuvaa koulutusta ja kokemusta myynnistä. Olet päämääräkeskeinen, tavoitehakuinen ja haluat kehittää osaamistasi. Motivoidut myynnissä onnistumisista ja uusista myyntimahdollisuuksista, isoista ja pienistä sekä asiakastyytyväisyyden kehittämisestä. Tehtävän hoitaminen edellyttää myyntihenkisyyttä ja hyviä neuvottelu- ja vuorovaikutustaitoja sekä yhteistyökykyä. Et lannistu kohdatessasi haasteita ja vastoinkäymisiä. Alan kokemus ja ruotsin kielen osaaminen katsotaan eduksi.

Tarjoamme: - vastuullisen ja mielenkiintoisen tehtävän sekä ma-pe työviikon
                     - vakituisen työsuhteen vakavaraisessa, kehittyvässä ja kasvavassa yrityksessä
                     - kilpailukykyisen kuukausipalkan, henkilöstöedut ja mahdollisuuden kehittää osaamistasi
                     - ammattitaitoisen tiimin tuen ja hyvän työilmapiirin

Kiinnostuitko? Rekrytointi suoritetaan yhteistyössä Uniflex Henkilöstöpalvelut kanssa. Hae tehtävää mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 10.8.2020 mennessä rekisteröimällä CV:si www.uniflex.fi –sivuilla ja linkittämällä hakemuksesi tähän tehtävään. Käsittelemme hakemuksia jo hakuajan kuluessa.

Lisätietoja tehtävästä www.uniflex.fi tai Uniflexin aluepäällikkö Juha-Pekka Myllykangas 050 913 4065. Kaikki yhteydenotot ja hakemukset käsitellään luottamuksellisesti!

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1373898
  • Tehtäväalue: Myyntitehtävät
  • Työsuhde: Muu
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 9.8.2020
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Vaasa