Yritysmyyjä - Vaasa
Eilakaisla

Alkuperäinen julkaisupäivä 21.1.2020
Vuonna 2007 perustettu VTR-Workwear Center on erikoistunut toimittamaan Blåkläderin laadukkaita ja kestäviä työvaatteita huomioväreillä ja vapaa-ajan tyylillä, turvakenkiä, työkäsineitä sekä muita oheistarvikkeita, Petzlin ja Peltorin henkilösuojaimia unohtamatta. Asiakkaamme saavat saman katon alta myös tuotteet yksilöitynä painatuksilla ja brodeerauksilla. Rakennamme asiakkaillemme kokonaispaketin jossa yritys saa vaatteisiin yhtenäisen visuaalisen ilmeen. Blåkläder ja VTR-Workwear Center toimivat tiiviissä yhteistyössä keskenään ja omaavat samat toiminnalliset arvot. Toimintamme tärkeimpiä kulmakiviä ovat laatu, turvallisuus, mukavuus ja design.

Haluatko olla osa menestysmatkaamme Suomen johtavaksi työvaatteiden ja henkilösuojainten jälleenmyyjäksi? Etsimme nyt yritysmyyjää tukemaan kasvuamme Vaasan seudulla. Työ alkaa sopivan henkilön löydyttyä ja vakituinen työsuhde solmitaan suoraan VTR-Workwear Center Oy:n kanssa.

Oletko sinä myyntitiimimme uusi vahvistus?

Arki yritysmyyjänämme on pitkäaikaisten kumppanuuksien solmimista, jotka perustuvat luottamukseen ja yhteistyöhön. Työpäiviisi kuuluvat keskustelut uusien potentiaalisten asiakkaiden kanssa puhelimitse ja tapaamisissa, joita hoidat Vaasassa ja Pohjanmaan alueella. Varmistat myös, että pitkäaikaiset asiakkaamme tekevät jatkossakin kanssamme mielellään yhteistyötä. Tässä tehtävässä pääset ennen kaikkea auttamaan asiakasyrityksiäsi rakentamaan imagoaan yhtenäisillä työvaatteilla.
Voit olla jo yritysmyynnin ammattilainen tai vasta huippumyyjän urasta haaveilija - tärkeintä meille on aito innostus ja motivaatio myyntitehtäviä kohtaan. Vakuutat yhteistyö- ja vuorovaikutustaidoillasi, olet luonteeltasi sosiaalinen ja ennen kaikkea hyvä kuuntelija. Asiakkaiden liiketoiminnan ymmärtäminen on supervoimasi, hahmotat helposti heidän tarpeensa ja osaat niiden perusteella tarjota asiantuntevasti työvaateratkaisuja. Kommunikoit asiakkaidesi kanssa sujuvasti molemmilla kotimaisilla kielillä ja englanniksi sekä suullisesti että kirjallisesti. Autat mielelläsi kollegoitasi ja tiukassa tilanteessa olet valmis palvelemaan asiakkaitamme myös myymälän puolella. Jos sinulla on jo kokemusta vaatemyynnistä, katsomme sen eduksesi. 

Miksi juuri VTR-Workwear Centerille?

VTR-Workwear Center on tarjonnut asiantuntevaa työvaatepalvelua jo yli 10 vuoden ajan ja työssä onnistumistasi tukee tunnettu ja laadukas brändi. VTR:llä voit kasvaa alan ammattilaiseksi ilman aikaisempaa myyntikokemusta, sillä panostamme omiin tuote- ja myyntikoulutuksiimme. Haluamme, että nautit työstäsi ja yritysmyyjänä saatkin vapaat kädet oman aikataulusi suunnitteluun. Joustamme työajoissa, sillä haluamme, että saat sovitettua työelämäsi ja vapaa-aikasi yhteen. Panostamme työntekijöidemme osaamiseen ja tarjoammekin sinulle perehdytyksen tuotteisiimme sekä toimialaamme ennen varsinaisen työn aloitusta. Kollegasi jatkavat tukenasi, kun aloitat itsenäisen työn. Omalla aktiivisuudellasi pystyt vaikuttamaan palkkaasi, tarjoamamme hyvän pohjapalkan lisäksi voit ansaita sekä henkilökohtaisten että yhteisten myyntitavoitteiden saavuttamisesta bonukset. 
Tulisitko juuri sinä meille yritysmyyjäksi? Jos jokin jäi askarruttamaan mieltäsi, voit ottaa yhteyttä Eilakaislan henkilöstökonsultti Mira Liikkaseen arkisin klo. 9-15 puhelimitse tai sähköpostitse etunimi.sukunimi@eilakaisla.fi / 030 6090 576.
Odotamme hakemustasi mahdollisimman pian, mutta lähetäthän sen viimeistään 31.1.2020 mennessä osoitteessa kaislanet.eilakaisla.fi

Lisätietoja ja haku Eilakaislan kotisivuilta ”Hae työpaikkaa” –painikkeen kautta.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1328220
  • Tehtäväalue: Myyntitehtävät
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 31.1.2020
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Vaasa, Pohjanmaa