(Poistunut julkaisusta)

Yritysmyyjä Turun toimistolle
Värväämö

Alkuperäinen julkaisupäivä 24.5.2019

Huomio! Värväämme töihin YRITYSMYYJÄÄ Turun toimipisteeseen. 

TYÖNKUVAASI KUULUU

-Uusien asiakkaiden hankkiminen, yhteistyön avaaminen, ylläpitäminen sekä sen kehittäminen.
-Yhteydenpito työntekijöihin ja heidän työhyvinvoinnista huolehtiminen.  

SINUA ME HAEMME

-Sinulta tulisi löytyä takataskusta vahva rakennusalan osaaminen ja/tai kokemusta henkilöstövuokrauksen myynnistä.
-Tehtävän menestyksekäs hoitaminen edellyttävät sinulta halua kehittyä urallasi, esimerkillisiä tiimityöskentelytaitoja, hyviä tietoteknisiä taitoja, oma-aloitteisuutta sekä vastuuntuntoa ja erinomaisia neuvottelu- sekä vuorovaikutustaitoja.
-Turun tiimimme toimii ja kehittyy yhdessä sekä antaa sinulle välineet ja työkalut, että voit menestyä työssäsi. 

LISÄKSI VIELÄ

-Värväämö antaa Sinulle paikan modernissa ja uudenlaisella tavalla toimivasta henkilöstöpalvelualan yrityksestä.
-Työhyvinvointi, ihmisläheisyys sekä ammattilaisuus ja sen kunnioittaminen sekä jatkuva kehittyminen kuuluvat ydinarvoihimme!
-Tarjoamme Sinulle reilun palkan vastineeksi hyvälle työllesi.

Työyhteisömme koostuu rennolla otteella mutta tiukalla asenteella työtä tekevistä ja työhön suhtautuvista henkilöstöalan ammattilaisista, ota reippaasti yhteyttä tai lampsi suoraan toimistollemme niin jutellaan lisää!

Hakemukset sähköpostilla osoitteeseen henri.niittula@varvaamo.fi. Lisätietoja puhelimitse voit kysellä suoraan Henriltä, 0400 904 360. Mikäli en heti vastaa puhelimeen, kokeile myöhemmin uudelleen.

Haastattelemme hakijoita jo hakuajan aikana ja työt alkavat sopivan henkilön löydyttyä. Esihaastattelujen jälkeen teetämme soveltuvuustestejä, mikäli sinulle on teetetty soveltuvuuteen viittaavia arviointeja, suosittelen ottamaan haastatteluun mukaan.

Värväämö on henkilöstöpalvelufirma, josta löydät rakennusalan ja teollisuuden työpaikat. Viime vuonna työllistimme 1000 värväämöläistä ja 100 osaajaa löysi kauttamme vakituisen työpaikan. Me halutaan, että Värväämö on maailman paras ja inhimillisin työnantaja – halutaan tuntea ihmisemme ja jeesataan aina tarvittaessa. Lue lisää: www.varvaamo.fi

Värväämö – Kovimmat duunit. Pehmeimmät arvot.