(Poistunut julkaisusta)

Yritysmyyjä (Tampere)
Alen Consulting Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.10.2020

Asiakkaamme on arvostettu ja alalla pitkään toiminut myyntiorganisaatio Tampereen keskustan läheisyydessä. 

Meillä on nyt haussa asiakkaallemme suorarekrytointina

YRITYSMYYJÄ

Telian tuotteiden ja -palveluiden pariin. 


Voit olla jo myyntialalta kannuksesi hankkinut raudanluja ammattilainen tai vasta urasi alkutaipaleella oleva, kehittymishaluinen ja sanavalmis persoona.

Valittava henkilö pääsee myynnin näköalapaikalle tekemään tulosta Telian laajaa tuotesalkkua hyödyntäen, sekä osaksi positiivista ja kannustavaa työyhteisöä. Pääset ylläpitämään ja kehittämään jo olemassa olevia asiakkuuksia sekä luomaan uusia asiakassuhteita, kohteina Suomessa sijaitsevat pk-yritykset.

Työsuhde on vakituinen ja kokoaikainen. Kyseessä on säännöllinen arkipäivätyö, jossa työaikaliukuma mahdollistaa työskentelyn klo 8-17 välillä. Palkkaus muodostuu kiinteästä ICT-alan työehtosopimuksen mukaisesta kuukausipalkasta (alle 3 vuoden kokemuksella 1 724 €/kk) sekä kannustavista, myyntiin perustuvista provisioista. 

Nykyaikaiset toimitilat sijaitsevat Tampereen keskustan läheisyydessä, hyvien kulkuyhteyksien varrella. Mukava työyhteisö ja kehitysmahdollisuudet talon sisällä takaavat työssä viihtymisen. Jokainen uusi työntekijä saa työhönsä asianmukaisen ja kattavan perehdytyksen, josta on helppo edetä kohti onnistumisia.

Kiinnostuitko tästä uramahdollisuudesta? Käythän täyttämässä hakemuksen alla olevan linkin kautta pikimmiten, niin pääset hakuun mukaan! Työ alkaa sopimuksen mukaan elokuussa. 

Lisätietoja tehtävästä antaa Alen Consulting Oy:n henkilöstökonsultti Elisa Häkli p. 044 740 4502 arkisin klo 8-16 aikavälillä.

https://alenconsulting.rekrytointi.com/paikat/?o=A_A&jid=515 


Alen Consulting Oy on rekrytointeihin, suorahakuihin ja henkilöstövuokraukseen erikoistunut asiantuntijaorganisaatio. Olemme yhdistäneet osaajia ja yrityksiä jo vuodesta 1993 lähtien. Meidät tunnetaan tamperelaisten ja pirkanmaalaisten yritysten rekrytointitarpeiden asiantuntijoina, mutta nykyään palvelemme asiakkaitamme joustavasti ja ketterästi kaikkialla Suomessa. Asiakkaitamme ovat niin suuret valtakunnalliset kuin pienet paikallisetkin yritykset. Kuuntelemme ja ymmärrämme asiakkaitamme, viestimme työnantajamielikuvaa vahvistaen ja palvelemme täydellä sydämellä. www.alenconsulting.fi.