(Poistunut julkaisusta)

Yritysmyyjä pienyritysmyyntiin
Varma

Alkuperäinen julkaisupäivä 30.1.2020

Varman asiakkuudet-toiminnon vastuulla on lakisääteisen eläketurvan myynti yritysasiakkaille ja asiakkuuksien hoito. Toiminnossa työskentelee yli 70 myynnin, työkykyjohtamisen, tiedolla johtamisen ja markkinoinnin ammattilaista.

HAEMME YRITYSMYYJÄÄ vahvistamaan pienyritysmyynnin menestymistä.

Varman yksi strateginen painopiste on pienissä ja kasvavissa yrityksissä. Seuraamme vahvasti markkinoita ja olemme valmiita reagoimaan nopeasti asiakastarpeiden ja -käyttäytymisen muutokseen. Tässä työssä pääset tekemään merkityksellistä työtä kasvavaan yksikköömme, jonka tekemistä kuvaa ennen kaikkea aktiivinen ja asiakaslähtöinen, uudenlainen tekeminen ja hyvä meininki.

Tiimi on uusi ja yritysmyyjänä sinulla on merkittävä rooli tiimin tekemisen ja prosessien kehittämisessä ja luomisessa. Odotamme sinulta ennakkoluulotonta ja aktiivista voittaja-asennetta. Tiimissä on yritysmyyjien lisäksi yritysneuvojia harjoittelijoina ja sinulla on merkittävä rooli heidän tukemisessa ja sparraamisessa yhdessä esihenkilösi kanssa.

Tehtäviisi kuuluvat mm:

  • YEL- ja TyEl vakuutusten myyntiä aloittaville ja jo toiminnassa oleville yrityksille
  • Erilaiset asiakaskontaktoinnit ja kehitysprojekteissa mukana olo
  • Asiakastyytyväisyyden varmistaminen ja asiakaspidon parantaminen
  • Vakuutusten haltuunottoprosessi
  • Muut osaston toimintaa tukevat asiat

Sinulta odotamme positiivista ja innostunutta asennetta sekä paloa asiakas-, myynti- ja tiimityöhön. Olet kiinnostunut pienyritysten ja yrittäjien toiminnasta. Olet valmis mukautumaan muuttuviin tilanteisiin asiakkaan tarve edellä. Olet tärkeä osa aktiivista joukkuettamme, jonka päämääränä on ottaa pienyritysmyynnin haastava kenttä ja tavoitteet haltuun Varman menestystä tukemaan.

Tehtävässä menestymiseen tarvitaan ennen kaikkea reipasta asennetta! Kokemus myyntityöstä ja erityisesti puhelintyöstä auttaa sinua menestymään ja saavuttamaan myyntitavoitteesi. Työssä tarvitset sujuvaa suomen, englannin ja mielellään myös ruotsin kielen taitoa.  Sinulla tulee olla erinomaiset vuorovaikutustaidot ja olet tiimipelaaja isolla T:llä. Perehdytämme sinut hyvin toimialaan, joten aiempi kokemus työeläkealasta ei ole välttämätöntä. Perehdytyksen lisäksi sinulla motivoitunut ja energinen pienyritysasiakkuuksien myyntiporukka ympärilläsi sparraamassa ja tuomassa jokaiseen päivääsi iloa ja intohimoa.

Tehtävä on kokoaikainen ja sopimus toistaiseksi voimassa oleva. Moderni toimistomme sijaitsee Salmisaaressa, jossa pääset nauttimaan upeasta merinäköalasta. Tarjoamme sinulle hyvät edut, mm. kuntosalin käytön ja henkilöstöravintolan herkut. Me varmalaiset arvostamme osaavia työkavereitamme, hyvää esimiestyötä ja mahdollisuutta tehdä yhteiskunnallisesti merkittävää työtä. Työkulttuurimme kulmakivinä ovat ketteryys ja vastuunkantajuus. Vastuullisuus näkyy arjessamme varmalaisten työkyvystä, osaamisesta ja yhdenvertaisuudesta huolehtimisena. Lue lisää Varmasta työnantajana.

Jos olet valmis laittamaan itsesi likoon ja sukeltamaan eläkevakuuttamisen mielenkiintoiseen maailmaan, odotamme hakemustasi.

Lisätietoja

Lisätietoa tehtävästä saat Myyntijohtaja Katri Priimäeltä, p. 044 575 3573 / katri.priimagi@varma.fi.

Hakeminen

Tehtävä pyritään täyttämään nopeasti, joten hae tehtävää pian, kuitenkin viimeistään torstaina 20.2.2020. Voimme edetä haastatteluissa ja paikan täyttämisessä myös ennen hakuajan umpeutumista. Kutsumme sopivat ehdokkaat ensin videohaastatteluun.