Yritysmyyjä (Joensuun Kukkatalo)
RTK-Henkilöstöpalvelu

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.10.2019

Joensuun Kukkatalo on Joensuun seudun suurin kukkakauppa, joka on palvellut joensuulaisia ja vierailijoita vuodesta 1997. Laajasta valikoimastamme löydät kukat, kimput ja lahjatavarat joka tilaisuuteen, kasvit ja koristeet sisustukseen sekä tuotteet istutukseen. Tarjoamme myös monipuoliset ja ammattitaitoiset palvelut aina juhlakoristelusta pihasuunnitteluun. Erikoisosaamistamme ovat pihasuunnittelu, viherrakentaminen, pihanhoito ja ylläpito. Lisätietoja www.joensuunkukkatalo.fi.

Haemme nyt YRITYSMYYJÄÄ Joensuun Kukkatalolle vakituiseen työsuhteeseen.

Tehtävänäsi on kontaktoida, ideoida ja myydä yritysasiakkaille monipuolisia Kukkatalon palveluja. Osallistut tarvittaessa myös muihin myymälän tehtäviin ja pystyt työskentelemään joustavasti myymälän aukiolojen mukaisesti.

Tehtävässä menestyy aktiivinen ja rohkea asiakaspalvelija, joka ei pelkää tarttua puhelimeen. Otat rohkeasti kontaktin asiakkaisiin, kartoitat heidän tarpeensa sekä etsit, myyt ja ideoit heille ratkaisuja. Henkilönä olet positiivinen ja joustava ja työskentelysi on tavoitteellista. Aikaisempi kokemus kaupan, piharakentamisen tai puutarha-alalta katsotaan eduksi. Tehtävä edellyttää ajokorttia.

Asiakkaamme tarjoaa sinulle kokopäivätyön, hyvän perehdytyksen ja työkavereiden tuen sekä mahdollisuuden tehdä työtä itsesi näköisesti ja osallistua palveluiden kehittämiseen. Työskentely alkaa vuokratyösuhteella, mutta tehtävä tähtää rekrytoitumiseen Kukkatalon palvelukseen vakituiseen työhön.

Kiinnostuitko? Jätä hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä työ alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä!

Lisätietoja antaa rekrytointivastaava Tanja Asikainen p. 050 376 5735/tanja.asikainen@rtkhenkilostopalvelu.fi

Etsitkö työtä vaiko työlle ammattitaitoista tekijää? RTK-Henkilöstöpalvelu on monipuolisesti palveleva valtakunnallinen henkilöstöpalvelutalo. Me RTK-Henkilöstöpalvelussa olemme erikoistuneet yritysten henkilöstöratkaisuihin ja tehtävänämme on yhdistää parhaat palvelut ja tekijät– nopeasti, luotettavasti ja ammattitaitoisesti. Toimintamme perustuu asiakkaidemme tarpeiden aitoon ymmärtämiseen sekä pitkäaikaisiin kumppanuussuhteisiin. Tavoitteenamme on löytää jokaiseen työhön osaava tekijä. Toimintamme perusta ovat työntekijämme, joille olemme luotettava työnantaja. Katso sinua lähinnä palveleva toimipisteemme www.rtkhenkilostopalvelu.fi.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1305964
  • Tehtäväalue: Myyntitehtävät
  • Työsuhde: Muu
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 27.10.2019
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Joensuu