(Poistunut julkaisusta)

Yritysmyyjä asiakashankintaan
Amiko Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.12.2019

Haemme kokenutta myyjää asiakkaallemme YRITYSMYYNTIIN. Työsuhde on kokoaikainen ja rekrytoidut suoraan asiakasyritykseen.

Asiakkaamme on keskittynyt rakentamisen ja talotekniikan kaupan alalle, ja tarjoaa monipuolisesti tuotteita ja palveluita niin yksityisille tahoille kuin yritysasiakkaillekin. Työnkuvasi yritysmyyjänä on myydä aktiivisesti näitä tuotteita ja palveluita juuri yritysasiakkaille, joten edellytämme hakijalta rakennusalan tuntemusta. Työssäsi teet tarjouslaskentaa ja aktiivista myyntityötä. 

Lisäksi odotamme sinulta aktiivista otetta myyntiin sekä kokemusta tuloksellisesta myynnistä. Olet valmis liikkumaan ympäri pääkaupunkiseutua asiakastapaamisten ja työmaakäyntien muodossa. Työn luonne edellyttää myös suomen kielen taitoa ja täysi-ikäisyyttä. Kaikkein tärkeintä on positiivinen, myynninnälkäinen asenteesi ja tavoitteesi kehittyä myyntityössä. 

Vastineeksi saat kilpailukykyisen, tulosperusteisen palkkauksen sekä henkilöstöedut. Työhön koulutetaan ja etenemismahdollisuudet talon sisällä ovat hyvät. 

Innostuitko? Jätä hakemus sivuillamme www.amiko.fi ja otamme haastatteluun valittuihin yhteyttä. Laita hakemukseen mukaan myös palkkatoiveesi.