Yritysliiketoiminnan johtaja
Helmi Säästöpankki

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.10.2020

Tahdomme Helmi Säästöpankkiin

YRITYSLIIKETOIMINNAN JOHTAJAN

kehittämään ja kasvattamaan Helmi Säästöpankin yritysasiakasliiketoimintaa.

Liiketoimintajohtajana vastaat yritysasiakassektorimme kasvusta, kehittymisestä, kannattavuudesta ja kilpailukyvystä. Suuntaat katseesi tulevaisuuteen ja valmennat tiimiäsi muuttuvassa ympäristössä asiakaslähtöiseen kasvuun. Liiketoimintajohtajan rooli osana pankin johtoryhmää on näköalapaikka koko pankin kehittämiseen tulevaisuudessa. Raportoit suoraan toimitusjohtajalle ja toimipaikan sijainti on Lahti. 

Roolissasi johtajuus merkitsee ainutlaatuisen asiakaskokemuksen ja uusiutumisen edistämistä sekä osaamisen ja asiantuntijuuden kasvattamista. Uskomme johtajuuteen, jossa pankki ja yksilö menestyvät laadukkaalla esimiestyöllä sekä vastuullisella itsensä ja oman työn johtamisella. Lisäksi arvostamme erinomaista ajankäytön hallintaa, paineensietokykyä sekä kykyä jakaa omaa osaamistasi koko työyhteisön hyväksi.

Odotamme sinulta kokemusta yritysrahoituksesta sekä liiketoiminnan ja myynnin johtamisesta. Kykenet strategiseen ajatteluun ja sinulla on näyttöjä strategian menestyksekkäästä toimeenpanosta. Näytät omalla toiminnallasi esimerkkiä ja olet vahva verkostoituja sekä osaat tunnistaa ja hyödyntää uusia liiketoiminnan mahdollisuuksia. Innostat ihmisiä ja ihmiset haluavat seurata sinua. 

Tarjoamme sinulle vastuullisen ja mielenkiintoisen tehtäväkokonaisuuden vahvassa paikallisessa pankissa, jonka asiakkaista yli 90 % kokee palveluasenteemme olevan erinomaisella tasolla. Uskomme yritysliiketoiminnan kasvuun merkittävänä osana pankin menestystä tulevaisuudessa. Tule mukaan rakentamaan menestyksekästä Säästöpankkitarinaa!

Täytä hakulomake tehtävään 23.10.2020 mennessä. Käsittelemme hakemuksia jo heti hakuajan alusta lähtien ja täytämme toimen heti sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä antaa toimitusjohtaja Henry Udd 13.10. klo 13-14 ja 16.10. klo 12-13 puh. 045 131 5228. 

Huomioithan, että vastaanotamme kaikki hakemukset vain sähköisen hakemuslomakkeen kautta.

Lue lisää Säästöpankkiryhmästä: http://bit.ly/tyontekijakokemus 
 

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot