(Poistunut julkaisusta)

Yrityslakimies
Accountor

Alkuperäinen julkaisupäivä 18.5.2018

Haemme juristitiimimme vahvistukseksi asiantuntevaa ja aikaansaavaa

 

YRITYSLAKIMIESTÄ

 

Tehtävässäsi hoidat itsenäisesti Accountorin muun juristitiimin kanssa asiakastoimeksiantoja, olet mukana palveluidemme tuotteistamisessa ja asiakashankinnassa. Toimeksiantomme ovat tyypillisesti sopimusjuridiikkaa, työoikeudellisia kysymyksiä, yrityskauppoja, sukupolvenvaihdoksia, yritysjärjestelyitä ja veroneuvontaa. Suuri osa asiakkaistamme on pk-yrityksiä. Accountorin laki- ja veroneuvontapalveluiden tavoitteena on yhdistää talouden, verotuksen ja juridiikan asiantuntemus asiakkaille lisäarvoa tuottavaksi palveluksi.

Sinulla on vähintään 3-5 vuoden kokemus liikejuridiikasta, omaat vahvat vuorovaikutustaidot, olet kiinnostunut asiakasyritysten liiketoiminnasta ja haluat aidosti löytää asiakkaille lisäarvoa tuottavat ratkaisut. Olet aktiivinen ja oma-aloitteinen ja kykenet itsenäiseen työhön. Viihdyt asiakasrajapinnassa, lisäksi olet myyntihenkinen verkostoituja ja osaat hinnoitella sekä tuotteistaa asiakkaille tarjottavia palveluja. Tehtävässä menestyminen edellyttää erinomaista suullista ja kirjallista suomen sekä englannin kielen taitoa.

Työ edellyttää matkustamista Suomessa. Pääasiallinen toimipaikkasi voi sijaita toiveesi mukaisesti Turussa tai Helsingissä.

 

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen työn, jossa pääset haastamaan itsesi sekä erinomaiset mahdollisuudet kehittyä alan johtavassa yrityksessä. Pääset mukaan työyhteisöön, jossa on hyvä työilmapiiri, kova tekemisen meininki ja motivoitunut henkilöstö.

Accountorissa huolehdimme henkilöstömme hyvinvoinnista mm. lounasedulla, virikeseteleillä, tarjoamalla joustavan työajan, tapaturma- ja vapaa-ajan vakuutuksen sekä hyvää ergonomiaa tukevan työpisteen ja nykyaikaiset työvälineet. Tiimirahalla järjestämme mukavaa yhteistä tekemistä.

 

Näin haet tehtävää

Lisätietoja tehtävästä antaa lakiasiainpäällikkö Anna-Maija Marjakangas p. 040 351 0112, anna-maija.marjakangas@accountor.fi

Lähetä hakemuksesi ja CV:si palkkatoivomuksineen 10.6.2018 mennessä.