(Poistunut julkaisusta)

Yrityslakimies Pirkanmaan Jätehuollolle
Adecco

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.10.2018Työn kuvaus:
  Pirkanmaan Jätehuolto Oy on 17 kunnan ja 440 000 asukkaan oma jäteyhtiö. Tuotamme kunnille lakisääteisesti kuuluvat jätehuollon palvelut ja olemme olennaisessa roolissa jätehuollon toimintamallien kehittämisessä. Palveluverkostoomme kuuluvat kilpailutettu jätteenkuljetus, aluejäte- ja ekopisteet, 20 jäteasemaa samoin kuin Tammervoiman hyötyvoimala sekä Koukkujärven ja Tarastenjärven jätekeskukset. Olemme olemassa asiakkaitamme ja ympäristöhyödyllistä tulevaisuutta varten.
Haemme


Yrityslakimiestä  
vahvistamaan hallintoamme.
Yrityslakimiehen tehtävänä on valvoa Pirkanmaan Jätehuolto Oy:n ja sen sisaryhtiöiden etua  sopimuksissa ja vastuisiimme liittyvissä prosesseissa. Tehtävässä tarvitaan laintuntemuksen lisäksi laajojen asiakokonaisuuksien ymmärrystä ja muuttuvien säädösten seuraamista ja niiden luontevaa omaksumiskykyä.
Yrityslakimiehen tehtävänä on valvoa etuamme niin, että operatiivinen toimintamme ja sopimuskantamme sekä hallintomme täyttävät lain ja liiketoiminnan vaatimukset. Jätelaki ja hankintalaki ovat toimintaamme eniten vaikuttavat lait.
Yrityslakimies huolehtii myös siitä, että uusi sopimuskantamme vastaa lainsäädännön ja ohjaavien normien vaatimuksia. Lakimies toimii yrityksen johdon oikeudellisena neuvonantajana ja raportoi toimitusjohtajalle. 
Hyvä kirjallisen ilmaisun taito, suomeksi ja englanniksi, samoin kuin etevät vuorovaikutus- ja neuvottelutaidot ovat tehtävässä keskeisiä. Koulutusvaatimuksena tehtävään on oikeustieteen maisterin tai korkeampi juridiikan tutkinto.
Vapaamuotoiset hakemukset palkkatoiveineen toivotaan viimeistään 21.10.2018 yhteistyökumppanimme Adeccon sivujen kautta www.adecco.fi
 
Tehtävään koskeviin tiedusteluihin vastaa Adecco Finland Oy:n Jukka-Pekka Annala p. 050 444 4455. Soittoajankohdat tiistai 9.10. klo 8-10 ja 15-17 sekä tiistai 16.10. klo 8-10.

Asiakkaan tehtävänimike:  Yrityslakimies


Sijainti:  TAMPERE


Työsuhde:  Vakituinen


Yhteyshenkilö:  Jukka-Pekka Annala, 050 444 4455


Toimipaikka:  Tampere