(Poistunut julkaisusta)

Yrityslainsäädännön asiantuntija
Elinkeinoelämän keskusliitto EK

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.6.2020

Haemme urallaan eteenpäin edenneen asiantuntijan tilalle

Yrityslainsäädännön asiantuntijaa

Yrityslainsäädännön asiantuntija on tiimipelaaja, jonka tehtäviin voivat kuulua esimerkiksi rahoitusmarkkina-, maksukyvyttömyys- ja avoimuussääntelyyn, IPR-oikeuksiin sekä muuhun yrityslainsäädäntöön liittyvät kysymykset. Tehtävän tarkempi toimenkuva määräytyy valittavan henkilön taustan ja kokemuksen perusteella. Asiantuntijana osallistut oman toimenkuvasi ohella myös koko Yrityslainsäädäntö-tiimin edunvalvontaan myös muilla lainsäädännön osa-alueilla. Ymmärrät kokonaisvaltaisesti yritysmyönteisen sääntely-ympäristön, digitalisaation sekä toimivien markkinoiden merkityksen eri kokoisille yrityksille ja eri toimialoille. Tehtävässäsi teet tiivistä yhteistyötä EK:n jäsenliittojen ja yritysten kanssa sekä seuraat ja vaikutat niin kotimaisen kuin EU:n lainsäädännön kehitykseen. Tehtävä on vakituinen.

Odotamme sinulta kykyä hallita itsenäisesti laajoja kokonaisuuksia. Olet myös taitava verkostoituja. Vaikuttamistyö edellyttää sujuvia viestintätaitoja ja kykyä keskittyä olennaiseen.

Sinulla on oikeustieteen maisterin tai vastaava tutkinto ja riittävä työkokemus toimenkuvan alueelta. Kokemus edunvalvonnasta sekä EU-lainsäädäntöprosessin tuntemus ovat eduksi.