Yrityskoordinaattori/Työllisyys- ja kasvupalvelut
Tampereen kaupunki, Työllisyys- ja kasvupalvelut

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 10.1.2022

Tampereen kaupungin työllisyys- ja kasvupalvelut ovat osa elinvoiman ja kilpailukyvyn palvelualuetta. Tuotamme tavoitteellisia, yksilöllisiä ja työelämälähtöisiä kumppanuuteen perustuvia palveluita työnhakija- ja yritysasiakkaille. Tavoitteenamme on kehittää työnhakijoiden osaamista ja työelämätaitoja sekä edistää työnantajien osaavan työvoiman saatavuutta Tampereella ja Pirkanmaalla. Lisäksi koordinoimme Tampereen kaupungin maahanmuuttotyötä sekä kansainvälisten osaajien houkutteluun liittyviä yrityspalveluita. Kasvupalvelukokonaisuuteen kuuluu myös Tampereen kaupungin yritys- ja työnantajapalvelujen järjestäminen ja kehittäminen.

Haemme yrityskoordinaattoria määräaikaiseen virkasuhteeseen alkaen 21.2.2022 tai sopimuksen mukaan - 30.6.2023 saakka.

Yrityskoordinaattori edistää työllistymisvaiheessa olevien monialaista tukea tarvitsevien sekä osatyökykyisten asiakkaiden työllistymistä välityömarkkinoille tai yrityksiin. Hän vastaa avoimien työpaikkojen täyttöön kytkeytyvästä palveluprosessista kokonaisuudessaan. Tämän vuoksi yrityskoordinaattorin tulee hallita ja osata soveltaa työtä ohjaavaa lainsäädäntöä (Laki julkisista työvoima- ja yrityspalveluista, työttömyysturvalaki, laki työllistymistä edistävästä monialaisesta yhteispalvelusta ja laki kotoutumisen edistämisestä ym.). Yrityskoordinaattori tukee asiakkaan työnetsintää ja räätälöi tarvittavat tukipalvelut monialaisena verkostoyhteistyönä. Yrityskoordinaattori välittää yrityksiin tietoa tarjolla olevista osaajista sekä räätälöi työnantajakohtaisia rekrytointiratkaisuja. Valitun tulee tuntea työnantajan rekrytointihaasteita, työllistämisen nykyinen keinovalikoima ja tukimuodot. Yrityskoordinaattorilta edellytetään lisäksi uudenlaista työnantaja-asiakkaan tarpeisiin voimallisesti tarttuvaa valmennuksellista työotetta. Tehtävässä tärkeää on jalkautuminen ja muu yhteydenpito yrityksiin. Yrityskoordinaattori tekee tarvittaessa yhteistyötä myös alueen eri oppilaitosten kanssa osaamisen kehittämisen merkeissä. Hän ohjaa asiakkaita oppilaitoksiin erilaisiin osaamispalveluihin, ja ideoi yhdessä oppilaitosten kanssa joustavia ja räätälöityjä pitkiä sekä lyhyitä koulutuksia työnantajien ja -hakijoiden tarpeen mukaan työllistymisen edistämiseksi. Tehtävässä onnistuaksesi tarvitset hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja, palveluhenkisyyttä ja valmennuksellista työotetta.

Kelpoisuusvaatimuksena tehtävään on soveltuva korkeakoulututkinto sekä suomen kielen hyvä kirjallinen ja suullinen osaaminen.

Eduksi katsotaan kokemus työllisyys- ja yrityspalveluista sekä asiakaspalvelutyöstä. Arvostamme myös Tampereen kaupunkiseudun työmarkkinoiden ja elinkeinoelämän tuntemusta. Myös englannin kieli katsotaan eduksi.

Pyydämme, että merkitset hakemukseesi kelpoisuutesi ja liität kopiot kelpoisuuden osoittavista tutkintotodistuksista sähköiseen hakemukseen Kuntarekryyn. Alkuperäiset todistukset katsotaan mahdollisessa haastattelussa.

Tehtävässä noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa.

Lisätietoja tehtävästä antavat tiimiesimies Arja Kemppainen puh 0408063615, etunimi.sukunimi@tampere.fi ja palvelupäällikkö Mirva Rosholm puh 0401871434, etunimi.sukunimi@tampere.fi.

Hakuaika päättyy 24.1.2022.

Tehtäviä haetaan Kuntarekryssä Hae työpaikkaa -painikkeesta. Ohjeita hakemiseen löydät https://www.tampere.fi/tyo-ja-yrittaminen/meille-toihin.html. Sähköisten hakemusten tulee olla perillä klo 23.59 ja postitse saapuvien hakemusten klo 15.00 mennessä. Myöhässä saapuneita hakemuksia ei voida ottaa haussa huomioon.

Lisätietoa hakemisesta saat Monetra Pirkanmaan rekrytointipalveluista puh. 040 806 3184, rekrytointi.pirkanmaa@monetra.fi

On vain yksi Tampere, mutta monta syytä tulla ja jäädä. Tampereen tavoitteena on olla korkean osaamisen kaupunki, arjen ykkönen ja vetovoimainen elämyskaupunki. Olemme kompaktin kokoinen kaupunki, jossa tykätään työskennellä, asua ja opiskella. Tehtävämme on varmistaa, että palvelut ovat sujuvia, liikkuminen helppoa ja vapaa-ajan mahdollisuudet monipuolisia. Tarjoamme sinulle Tampereen kaupungilla vakaan työpaikan vastuullisessa ympäristössä sekä monipuoliset työsuhde-edut. Tule osaksi monialaista osaajajoukkoamme tekemään yhteiskunnallisesti merkittävää työtä kaupunkilaisten hyväksi. Tule Tampereen tekijäksi!

Tampereen kaupunki on savuton työpaikka.

Lisätietoja tehtävästä antavat tiimiesimies Arja Kemppainen puh 0408063615, etunimi.sukunimi@tampere.fi ja palvelupäällikkö Mirva Rosholm puh 0401871434, etunimi.sukunimi@tampere.fi.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1549669
  • Tehtäväalue: HR
  • Työsuhde: Määräaikainen virka
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Tampere, Pirkanmaa, Tampere