(Poistunut julkaisusta)

Yrityskoordinaattori
Espoon kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.11.2019

Oletko Sinä etsimämme haasteita pelkäämätön ja tuloshakuinen yrityskoordinaattori?
Espoon työllisyyden palvelualue etsii maahanmuuttajien työllistämisestä innostuvaa yrityskoordinaattoria Omniassa toimivaan Maahanmuuttajien Osaamiskeskukseen.

Maahanmuuttajien Osaamiskeskus palvelee vuositasolla noin 500 vieraskielistä henkilöä, jotka tarvitsevat työllistyäkseen mm. kielitaitonsa vahvistamista ja ammatillisen osaamisensa kehittämistä. Osaamiskeskuksen toiminnan koordinoinnista vastaa koulutuskuntayhtymä Omnia ja sen toimintaan osallistuvia tahoja ovat lisäksi Espoon kaupungin työllisyyden palvelualue ja sosiaali- ja terveystoimi sekä Uudenmaan TE-toimisto.

Osaamiskeskuksen työyhteisö on monialainen: kollegoiksesi saat kahden yrityskoordinaattorin lisäksi uraohjaajia, opettajia, koulutusvastaavan, sosiaaliohjaajan, opinto-ohjaajan, TE-asiantuntijoita, työelämävalmentajan ja assistentin. Koko palettia arjessa pyörittää palvelupäällikkö. Lisäksi yhteistyöverkostoosi kuuluu sekä Espoon kaupungin työllisyyden palvelualueen että Omnian elinkeino- ja työllisyyspalveluiden henkilökuntaa.

Yrityskoordinaattorina sinulla on kaksi asiakaskuntaa: osaamiskeskuksen työnhakija-asiakkaat sekä alueen työnantajat. Teet tiivistä yhteistyötä osaamiskeskuksen muiden toimijoiden kanssa:

- kontaktoit aktiivisesti pääkaupunkiseudun työssäkäyntialueen yrityksiä
- tuot osaamiskeskuksen osaamisen kehittämisen palveluihin tietoa yritysten ja muiden työnantajien rekrytointi- ja osaamistarpeista
- etsit osaamiskeskuksen asiakkaiden joukosta työnantajien rekrytointitarpeita vastaavat henkilöt
- avustat työnantajaa työsuhteen solmimiseen liittyvissä asioissa, työllistämiseen liittyvien tukien hakemisessa sekä tarvittaessa työkokeilusopimuksen laatimisessa
- autat työnhakija-asiakasta tunnistamaan oman osaamisensa
- tuet työnhakija-asiakasta työsuhteen alussa ja seuraat työsuhteen tai työkokeilun onnistumista
- kehität yhdessä muiden toimijoiden ja yhteistyöverkoston kanssa osaamiskeskuksen palveluja siten, että ne vastaavat työnantaja- ja työnhakija-asiakkaiden tarpeita

Olet rohkea ja aktiivinen verkostoituja, joka ei säikähdä tulostavoitteita. Kohtelet arvostavasti niin työnantajia kuin -hakijoitakin kieli- ja kulttuuritaustasta riippumatta. Osaat asettua työnantajan asemaan ja ymmärrät heidän rekrytointitarpeitaan. Työotteesi on kannustava ja motivoiva ja autat työnhakijaa nostamaan omasta osaamisestaan esiin haettavan työtehtävän kannalta tärkeimmät tekijät.

Ensimmäinen haastattelukierros järjestetään videohaastatteluna, johon valitut hakijat saavat kutsun hakuajan päättymisen jälkeen.

Työpaikan nimi:
Espoon kaupunki

Työaika:
liukuva yleistyöaika, 38 h 45 min / viikko

Kelpoisuusvaatimukset:
Soveltuva korkeakoulututkinto

Tehtävässä edellytetään:
sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa, vankkaa työmarkkinoiden toiminnan tuntemusta sekä kokemusta monikulttuurisessa työympäristössä toimimisesta.

Arvostamme:
rekrytointikokemusta, maahanmuuttajien työllistymiseen kytkeytyvää työkokemusta, työllistämistä edistävien palvelujen tuntemusta sekä seuraavien kielten osaamista: venäjä, arabia, somalia, kurdi, farsi, dari ja kiina