Yrityskehittäjä
Eezy Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.10.2020

Yrityskehittäjänä pääset tutustumaan ja tarjoamaan Kokkolanseudun Kehitys Oy:n (KOSEK) monipuolisia palveluita alueemme eri yrityksiin. Tehtävät käsittävät pääsääntöisesti aloittavien ja toimivien yritysten neuvontaa mm. talouteen, rahoitukseen, myyntiin, markkinointiin ja asiakashankintaan liittyen. Tehtävään kuuluu myös yritysten kontaktoimista ja tarpeiden kartoittamista. Lisäksi työhön kuuluu verkostoituminen eri info- ja koulutustilaisuuksissa sekä yhteistyö erilaisten hankkeiden kanssa.

Työntekijänä olet oma-aloitteinen, tehokas ja asiakaspalveluhenkinen. Sinulla on hyvät vuorovaikutus- ja viestintätaidot ja tulet erinomaisesti toimeen ihmisten ja eri sidosryhmien kanssa. Omaat hyvän paineensietokyvyn eikä hektinenkään tahti hätkäytä sinua.

Tehtävässä menestyminen edellyttää hyviä verkostoitumistaitoja, ongelmanratkaisukykyä ja ymmärrystä yritystoiminnasta ja eri yritysmuodoista. Lisäksi sinulla on kyky ja halu valmentaa ja sparrata yrittäjiä yritystoiminnan kehittämisessä.

Kelpoisuusvaatimuksena tehtävään on soveltuva korkeakoulututkinto. Ruotsin ja englannin kielen taito sekä IT-osaaminen katsotaan eduksi.

Tehtävän hoitaminen edellyttää oman auton käyttöä.

Tarjoamme vakituisen työsuhteen ja tilaisuuden olla kehittämässä yrityskenttää elinvoimaisessa Kokkolassa!

Hakuaika tehtävään päättyy 25.10.2020 ja työt alkavat sopimuksen mukaan. Lähetä työhakemus, CV ja mahdollinen palkkatoivomus osoitteeseen jasmin.isohanni@eezy.fiLisätiedot ja yhteystiedot:
Mikäli haluat tiedustella lisää, olethan rohkeasti yhteydessä.

Jasmin Isohanni
HR-Konsultti
Eezy Henkilöstöpalvelut
0403075241
jasmin.isohanni@eezy.fi

www.eezygroup.fi


Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1392403
  • Tehtäväalue: Toimistotyö
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 25.10.2020
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Kokkola