(Poistunut julkaisusta)

Yrityskehittäjä
Keski-Uudenmaan Kehittämiskeskus Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.6.2018

Etsimme joukkoomme aktiivista

YRITYSKEHITTÄJÄÄ

kasvun kumppaniksi ja sparraajaksi.

Tehtävässäsi tuet keskiuusmaalaisia yrityksiä toimintansa kehittämisessä. Vahvana liiketoiminnan osaajana analysoit tunnuslukuja ammattitaidolla ja sparraat asiakkaidesi kanssa monipuolisesti esimerkiksi tuottavuuden kehittämisessä, kannattavuuden parantamisessa tai markkinoinnin aktivoimisessa. Autat asiakkaitasi myös rahoituksen hakemisessa, yhteistyöverkostojen rakentamisessa ja omistajanvaihdoksissa. Kontaktoit aktiivisesti asiakkaitasi ja tapaat heitä sekä Keuken toimipisteissä, että kentällä eri puolilla toimialuettamme.

Etsimme joukkoomme osaavaa kehittäjää ja verkostojen rakentajaa. Olet oma-aloitteinen, aktiivinen ja vakuuttava yrityskentän osaaja, jolla on hyvät vuorovaikutustaidot niin kasvokkain kuin puhelimessa. Arvostamme myös kielitaitoasi. Sinulla on työhön soveltuva yliopisto- tai amk-tason koulutus.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja käytännönläheisen näköalapaikan yritystoiminnan kehittämiseen yhdessä mukavien asiakkaiden ja kollegoiden kanssa.

Lisätietoja tehtävästä antaa toimitusjohtaja Elina Pekkarinen, puh. 050 549 2213 (varmimmin ke 6.6. klo 13-16, ti 12.6. klo 13-15 tai to 14.6. klo 13-15) tai elina.pekkarinen@keuke.fi. Hakuprosessista saat lisätietoa Baronan rekrytointikonsultti Sari Heermanilta, puh. 040 840 0042. Lähetäthän hakemuksesi palkkatoiveineen CV-liitteen ja lomakkeella nauhoitettavan videohaastatteluvastauksen kera oheisen linkin kautta viimeistään 17.6.2018.