(Poistunut julkaisusta)

Yrityskehittäjä
Keski-Uudenmaan Kehittämiskeskus Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.2.2018

Etsimme joukkoomme aktiivista

YRITYSKEHITTÄJÄÄ

kasvun kumppaniksi ja sparraajaksi.

Tehtävässäsi tuet keskiuusmaalaisia yrityksiä toimintansa kehittämisessä. Vahvana liiketoiminnan osaajana analysoit tunnuslukuja ammattitaidolla ja sparraat asiakkaidesi kanssa monipuolisesti esimerkiksi myynnin ja markkinoinnin parantamisessa tai liiketoiminnan laajentumistilanteissa. Autat asiakkaitasi myös rahoituksen hakemisessa, yhteistyöverkostojen rakentamisessa ja omistajanvaihdoksissa.

Etsimme joukkoomme osaavaa kehittäjää ja verkostojen rakentajaa. Olet yrittäjähenkinen, aktiivinen ja vakuuttava yrityskentän osaaja, jolla on hyvät vuorovaikutustaidot. Arvostamme myös kielitaitoasi. Sinulla on työhön soveltuva yliopisto- tai amk-tason koulutus.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja käytännönläheisen näköalapaikan yritystoiminnan kehittämiseen yhdessä mukavien asiakkaiden ja kollegoiden kanssa.

Lisätietoja tehtävästä antaa toimitusjohtaja Elina Pekkarinen, puh. 050 549 2213 (varmimmin pe 9.2. klo 9-15, to 15.2. klo 9-12 tai to 22.2. klo 9-15) tai elina.pekkarinen@keuke.fi. Hakuprosessista saat lisätietoa Baronan konsultti Laura Niemeltä, puh. 050 378 0862. Lähetäthän hakemuksesi lomakkeella nauhoitettavan videohaastatteluvastauksen kera oheisen linkin kautta viimeistään 25.2.2018.