(Poistunut julkaisusta)

Yritysjuridiikan asiantuntija (Senior Legal Counsel)
BDO Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.3.2020

Innostutko juridiikan moninaisista kysymyksistä ja haluat auttaa asiakkaitamme käytännönläheisellä otteella? Haluatko olla rakentamassa liiketoimintaamme globaalissa ympäristössä yhdessä muiden BDO:laisten kanssa?

Haemme kasvavaan joukkoomme

YRITYSJURIDIIKAN ASIANTUNTIJAA (SENIOR LEGAL COUNSEL)

työskentelemään mielenkiintoisissa yritysjuridiikkaan liittyvissä tehtävissä sekä kansainvälisissä että kotimaisissa toimeksiannoissa osana asiantuntevaa vero- ja lakipalveluiden tiimiämme. Tukenasi toimivat BDO:n huippuammattilaiset Suomessa sekä ulkomailla.

Roolisi BDO:lla

Toimit asiantuntijana erityisesti yritysjuridiikkaan, kuten yhtiö-, sopimus- ja työoikeuteen sekä yritysjärjestelyihin, liittyvissä asiakastoimeksiannoissa ja työskentelet laaja-alaisten ja moninaisten yritysjuridiikan kysymysten parissa. Pääset hyödyntämään, kehittämään ja laajentamaan osaamistasi osana asiantuntevaa ja innostunutta vero- ja lakipalvelutiimiämme. Kollegoinasi ovat myös BDO:n kansainvälisen verkoston muut juristit lukuisissa maissa.

Tehtäviäsi on mahdollista räätälöidä kiinnostuksesi ja osaamisesi pohjalta. Vakaat asiakassuhteet ja vankka kasvumme avaavat monipuolisia uramahdollisuuksia.

Sinulta toivomme

  • ylempää oikeustieteen korkeakoulututkintoa (OTM tai muu soveltuva tutkinto)
  • usean vuoden kokemusta yritysjuridiikan parista
  • olet oma-aloitteinen, ripeästi työhön tarttuva ja tottunut itsenäiseen työskentelyyn
  • ajanhallinta ja työn organisointi ovat sinulle tuttuja taitoja ja hahmotat nopeasti suuriakin kokonaisuuksia
  • sinulla on vahvat vuorovaikutustaidot ja pidät tiimityöskentelystä.
  • haluat auttaa asiakkaita ja kollegoita oman työsi kautta, ’’People helping people’’ -sloganimme mukaisesti
  • sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa, muun kielitaidon katsomme eduksi.


Tarjoamme sinulle

Monipuolisten ja mielenkiintoisten työtehtävien lisäksi tarjoamme yksilöä arvostavan ja joustavan työympäristön, jossa omalla osaamisellasi ja työpanoksellasi on merkitystä. Meillä BDO:lla työntekijöidemme hyvinvointi on etusijalla, ja mahdollistamme työn ja vapaa-ajan yhteensovittamisen kunkin asiantuntijan tarpeet huomioiden.

Työpisteesi sijaitsee viihtyisällä toimistollamme Helsingin Lauttasaaressa hyvien kulkuyhteyksien päässä.

Miten haen?

Hae työpaikkaa 27.3.2020 mennessä täyttämällä hakemus verkkosivuillamme. Huomioimme vain verkkosivujemme kautta jätetyt hakemukset.

Tehtävästä voit kysyä lisää BDO:n vero- ja lakipalveluiden liiketoimintajohtaja, partner Harri Huikurilta, puh. 040 562 8672 seuraavina aikoina: perjantaisin 6.3. ja 13.3. klo 14-15 tai keskiviikkoisin 11.3. ja 25.3. klo 10-11.