(Poistunut julkaisusta)

Yritysjuridiikan asiantuntija (Legal Counsel)
BDO Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.9.2018

Innostutko juridiikan moninaisista kysymyksistä? Haluatko olla rakentamassa liiketoimintaamme globaalissa ympäristössä yhdessä muiden BDO:laisten kanssa?

Haemme kasvavaan joukkoomme

YRITYSJURIDIIKAN ASIANTUNTIJAA (LEGAL COUNSEL)

työskentelemään mielenkiintoisissa yritysjuridiikkaan liittyvissä tehtävissä sekä kansainvälisissä että kotimaisissa toimeksiannoissa.

Toimit asiantuntijana erityisesti yritysjuridiikkaan, kuten yhtiö-, sopimus- ja työoikeuteen, liittyvissä asiakastoimeksiannoissa ja työskentelet laaja-alaisten ja moninaisten yritysjuridiikan kysymysten parissa. Pääset hyödyntämään, kehittämään ja laajentamaan osaamistasi osana asiantuntevaa ja innostunutta vero- ja lakipalvelutiimiämme.

Vakaat asiakassuhteet ja vankka kasvumme avaavat monipuolisia uramahdollisuuksia. Tehtävää on mahdollista räätälöidä osaamisesi ja kiinnostuksesi pohjalta.

Olet koulutukseltasi OTM tai sinulla on muu soveltuva oikeustieteellinen ylempi korkeakoulututkinto sekä vähintään muutaman vuoden työkokemus yritysjuridiikan parista. Ajanhallinta ja työn organisointi ovat sinulle tuttuja taitoja ja hahmotat nopeasti suuriakin kokonaisuuksia. Sinulla on vahvat vuorovaikutustaidot ja pidät tiimityöskentelystä. Toivomme erinomaista suomen ja englannin kielen taitoa ja muun kielitaidon katsomme eduksi.

Monipuolisten ja mielenkiintoisten työtehtävien lisäksi tarjoamme yksilöä arvostavan ja joustavan työympäristön, jossa omalla osaamisellasi ja työpanoksellasi on merkitystä. Meillä BDO:lla työntekijöidemme hyvinvointi on etusijalla, ja mahdollistamme työn ja perhe-elämän yhteensovittamisen kunkin asiantuntijan tarpeet huomioiden.

Hae työpaikkaa 30.9.2018 mennessä täyttämällä hakemus verkkosivuillamme bdo.fi/rekry. Huomioimme vain verkkosivujemme kautta jätetyt hakemukset.

Tehtävästä voit kysyä lisää johtaja Harri Huikurilta, puh. 040 562 8672 tai Tax partner Antti Suulamolta, puh. 040 7070 977.