(Poistunut julkaisusta)

Yritysedustajia vakuutusalalle
LähiTapiola

Alkuperäinen julkaisupäivä 20.9.2018

Oletko yrittäjähenkinen ja onko myyntityö intohimosi? Haluatko erinomaiset myynnin provisioihin perustuvat ansaintamahdollisuudet? 

LähiTapiola on luotettava ja tunnettu yritys täynnä mahdollisuuksia. Me arvostamme vastuullista ja itsenäistä työskentelyä ja kannustamme yrittäjähenkisyyteen. Jos sinussa on yrittäjäainesta, pääset hyödyntämään sidosryhmäkumppaneitamme asiakashankinnassa ja tuloksia syntyy varmasti. Taitosi ja yrittäjähenkisyytesi ratkaisevat.

Haemme nyt

Yritysedustajia Savo-Karjalaan

Edustajana vastaat yrittäjäasiakkaiden uus- ja lisämyynnistä LähiTapiola Savo-Karjalan ja työeläkevakuutusyhtiö Elon asiakkaille. Hankit uusia asiakkaita ja pidät säännöllisesti yhteyttä nykyisiin asiakkaisiin. Kartoitat yrittäjien ja pienten yritysten kokonaistilanteet ja tarjoat heidän tarpeisiinsa sopivia kokonaisratkaisuja. Viet kaupat päätökseen ja pidät huolta asiakkaasta jatkossakin. 

Työsi on tuloskeskeistä ja vaativaa – mutta myös palkitsevaa. Tarjoamme mielenkiintoisen ja haastavan näköalapaikan yhdessä finanssialan vetovoimaisimmista työpaikoista ja mahdollisuuden olla mukana rakentamassa kotimaisen finanssialan tulevaisuutta. Saat tueksesi suuren ja vakavaraisen yhtiöryhmän osaamisen ja mahdollisuudet. Voit myös syventää osaamistasi edelleen tehokkaiden valmennusten avulla. Toimipaikat sijaitsevat Mikkelissä ja Savonlinnassa. 

Menestyt edustajana, kun

• sinulla on vahvaa kokemusta myyntityöstä tai kokemusta vakuutusalasta
• osaat toimia itsenäisesti ja organisoida työsi
• olet kilpailu- ja tuloshenkinen ja sitoudut tavoitteisiin    
• tulet hyvin toimeen ihmisten kanssa ja saat lisäenergiaa kohdatessasi päivittäin uusia asiakkaita
• olet nopea oppimaan uutta ja taitava soveltamaan oppimaasi käytännössä
• omaat aidon voittaja-asenteen ja haluat rohkeasti menestyä ja olla paras työssäsi
 

Lisätietoja antaa

Liiketoimintajohtaja Tuomas Sinkko, tuomas.sinkko@lahitapiola.fi, puh. 0400 276 394. Tiedustelut puhelimitse 27.9. klo 9-11 ja 9.10. klo 14-16.

Hae tehtävää täyttämällä tämä hakulomake 16.10.2018 mennessä.