(Poistunut julkaisusta)

YRITYSASIANTUNTIJA
Lammin Säästöpankki

Alkuperäinen julkaisupäivä 26.10.2019

Rohkeus, positiivisuus ja ratkaisukyky – nämä yhdistävät meitä Lammin Säästöpankissa. Ytimessämme hehkuu innostus työhömme ja lujana selkärankanamme toimii halu tuottaa asiakkaillemme ylivertaisia asiakaskokemuksia. Olemme kasvussa ja mukaan tulevaisuuden tekemiseen haemme osaajia, jotka jakavat intohimomme ja arvomme. Menestystekijöitämme ovat motivoitunut henkilöstö ja tyytyväiset asiakkaat.

Mitä odotamme Sinulta?

Kasvumme tueksi haemme aktiivista ja hyvällä asenteella työskentelevää yritysasiantuntijaa Uudellemaalle. Yritysasiantuntijan tehtävässä luot ja kehität asiakassuhteita pitkäjänteisesti ja monipuolisesti tarjoten yritysasiakkaille ratkaisuja heidän rahoitus-, sijoitus- ja maksuliikennetarpeisiin. Sinulla on näyttöä menestyksellisestä myynti- ja asiakastyöstä sekä aito kiinnostus yritysasiakkaiden kanssa työskentelyä kohtaan. Lähellä sydäntäsi on erilaiset asiakkaat ja heidän tarpeidensa ratkaiseminen. Sinulla on erinomaiset vuorovaikutus- ja neuvottelutaidot sekä vakuuttavat esiintymistaidot. Olet hyvin yhteistyökykyinen ja aktiivinen tiimipelaaja. Aiempi kokemus yrityspankkiliiketoiminnasta katsotaan eduksesi. Odotamme Sinulta koulutusta, joka luo hyvän pohjan tehtävässä menestymiseen sekä jatkuvaa oppimishalukkuutta muuttuvassa toimintaympäristössä palvelukanavasta riippumatta. Työskentelet osana ammattitaitoista organisaatiotamme, jossa pääset loistamaan omilla vahvuuksillasi.

Miksi meille töihin?

Tahdotko Sinä tulla osaksi Lammin Säästöpankin huipputiimiä? Me Lammin Säästöpankissa tykkäämme asiakkaistamme ja asiakkaamme tykkäävät meistä. Monipuolisten ja mielenkiintoisten työtehtävien lisäksi tarjoamme Sinulle osaavan organisaatiomme taustatuen, huippu tiimihengen, avoimuuteen pohjautuvan työkulttuurin ja erittäin mukavat työkaverit.

Tervetuloa tulevaisuuden tekijäksi Lammin Säästöpankkiin!

Hienoa, että olet kiinnostunut työskentelemään pankissamme! Lisätietoja tehtävästä antaa to 31.10. klo 9.00-9.45 sekä ma 4.11. klo 16 -16.45 yrityspankinjohtaja Miika Koskinen, p. 040 189 7694 tai miika.koskinen@saastopankki.fi Lähetä hakemus osoitteessa http://bit.ly/yritysasiantuntija-2019 11.11. mennessä. Täytämme paikat sopivan hakijan löytyessä.