(Poistunut julkaisusta)

Yritysasiakkuuspäällikkö
Säästöpankki Kalanti-Pyhäranta

Alkuperäinen julkaisupäivä 18.1.2021

Tahdomme pankkiimme yritysasiakkuuspäällikön 

Ovatko paikallisten yritysten menestyminen ja yrittäjyyden tukeminen sinulle sydämenasioita, ja ensiluokkainen asiakaskokemus kaiken tekemisesi keskiössä? 

Etsimme nyt uusiasiakashankintaan keskittyvää yritysasiakkuuspäällikköä vahvistamaan yritysasiakasliiketoimintamme menestystä kasvuhakuisessa joukkueessa yhdessä asiakkaidemme kanssa. Rooli on osin uusi, joten lopullinen tehtävänkuva tarkennetaan yhdessä valittavan henkilön kanssa osaamisen ja kiinnostusten perusteella. Meillä saat jatkuvan mahdollisuuden kehittää uutta, ja osana tätä voit myös tulla mukaan pankkimme johtoryhmän työskentelyyn.

Tarjoamme sinulle monipuolisia ja haastavia tehtäviä joka päivä: yritysasiakkaidemme talouden kumppanina pääset ratkomaan kokonaisvaltaisesti yritysten palvelutarpeita. Organisaatiossamme on matala hierarkia ja korkea luottamus: kannustamme toisiamme uuden ideointiin, rohkeaan kokeilemiseen ja avoimeen ajatustenvaihtoon. 

Työkulttuurimme on itseohjautuva, joten meillä saat suunnitella oman työsi yhdessä sovittujen tavoitteiden pohjalta joustavasti ajasta ja paikasta riippumattomaksi. Valmentaminen on yhteinen keinomme saavuttaa yhä parempia tuloksia: räätälöimme sinulle sopivan kokonaisuuden henkilökohtaisen kehittymisesi tueksi.

Odotamme sinulta aiempaa kokemusta rahoitusalalta yritysasiakasliiketoiminnasta ja yritysrahoituksesta, tai vastaavaa työkokemusta ja osaamista muusta yritystoiminnasta sekä hyviä valmiuksia uusien taitojen nopeaan omaksumiseen. 

Ymmärrys erilaisten yritysten taloudesta sekä kyky asiakasyritysten liiketoiminnan analysointiin ovat tehtävässä onnistumisen perusedellytyksiä, ja sopiva koulutustausta (soveltuva korkeakoulututkinto) on tästä hyvä osoitus. Arvostamme aiempia näyttöjä tuloksellisesta myyntityöstä ja erityisesti uusasiakashankinnassa onnistumisesta. Toivomme koko työyhteisöön säteilevää positiivista asennetta sekä sammumatonta innostusta ja intohimoa omaa työtä kohtaan.

Kiinnostuitko? Lisätietoa tehtävästä ja työnkuvasta saat tarvittaessa Ossi Öhmanilta, 044 774 0072 / ossi.ohman@saastopankki.fi. Tulevista työkavereista ja työntekijäkokemuksesta meillä kertoo mielellään Roosa Lähteenmäki, 040 041 1200 / roosa.lahteenmaki@saastopankki.fi. 

Lähetäthän hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen viimeistään 31.1.2021 osoitteessa https://www.sympahr.net/public/pq.aspx?443b08d7. Älä kuitenkaan suotta jätä hakemista viime tippaan, sillä täytämme paikan heti, kun löydämme oikean henkilön.