(Poistunut julkaisusta)

Yritysasiakaspalvelu – liikematka-asiantuntija
FCM Travel Solutions

Alkuperäinen julkaisupäivä 1.6.2018

Nyt etsimme yritysasiakaspalveluumme matka-asiantuntijaa

Olet positiivisen asenteen omaava ja joustava tiimityöntekijä, joka pystyy mukautumaan nopeasti vaihteleviin asiakaspalvelutilanteisiin. Viihdyt uusimman Internet-teknologian parissa ja lento-, hotelli-, auto- ja junavaraukset sujuvat sinulta vaivattomasti - olet aina askeleen edellä asiakasta. Sinulla on rohkea ote lisäpalvelujen myyntiin ja osaat opastaa asiakasta sekä varauksiin että varaustyökaluun liittyvissä kysymyksissä.

Profiilisi

Sinulla on vähintään kahden vuoden kokemus vastaavista tehtävistä liikematkustuksen saralla ja tulet toimeen sujuvasti sekä suomen että englannin kielellä ja jollakin toisella pohjoismaisella kielellä. Omaat hyvät Amadeus-taidot ja sinulla on myös mahdollisesti tuntemusta Antares laskutusjärjestelmästä.

Toivottavasti herätimme mielenkiintosi! Tarjoamme sinulle mukavat työkaverit ja modernin toimistoympäristön Vantaalla lähellä Jumboa.

Lähetä meille ansioluettelosi ja vapaamuotoinen hakemuksesi palkkatoiveineen englannin kielellä pe 15.6.2018 mennessä sähköpostilla: recruitment@fcmtravel.fi.

Jos sinulla on kysymyksiä, otathan yhteyttä Marie Billebjer, Head of Operations Nordic, +46 70 480 86 22.

Tervetuloa FCM Travel Solutionsille!