(Poistunut julkaisusta)

YRITYSASIAKASNEUVOJAT, Tampere
Manpower

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.6.2019

 

OP Ryhmän pyrkiessä kehittämään palveluitaan entisestään haemme nyt ASIAKASNEUVOJIA Pohjola Vakuutus Oy:lle yritysasiakkaiden vakuutuspalveluihin Tampereelle syyskuun aloitukseen. 

Asiakasneuvojana tehtävänäsi on tuottaa erinomaista asiakaspalvelua laadukkaalla ja sujuvalla ongelmanratkaisulla ja myyntityöllä. Hoidat erilaisia asiakaskohtaamisia, kartoitat yritysasiakkaiden tarpeita ja hyödynnät monipuolisesti asiakaspalvelun eri sähköisiä kanavia (puhelin, sposti, chat.) Tehtävässä pyrit omalla tekemiselläsi luomaan erinomaisia asiakaspalvelukokemuksia yritysasiakkaille ja tarjoamaan juuri heidän tarpeisiinsa soveltuvia ratkaisuja.   

Mitä odotamme sinulta

Asiakasneuvojaltamme odotamme aktiivista ja tavoitehakuista otetta työhön. Suhtaudut ennakkoluulottomasti ja rohkeasti kaikenlaisiin asiakaskohtaamisiin ja pyrit aina löytämään parhaan kokonaisratkaisun asiakkaalle kerralla kuntoon - periaatteella. Sinulla on aito kiinnostus asiakaspalvelua ja asiakkaiden ongelmien ratkaisua kohtaan ja omaat asiakaslähtöistä myyntihenkisyyttä. Aiempi kokemus asiakaspalvelu- tai myyntityöstä katsotaan eduksi ja erityisesti kokemus yritysasiakaspalvelusta on ehdoton etu. Meiltä löytyy monenlaisia tekijöitä erilaisilla taustoilla ja etsimme ennen kaikkea asennetta, joten ethän epäröi hakea tehtävään! 

Toivomme sinulta

- Tavoitteellista ja oma-aloitteista asennetta 
- Kykyä oppia ja omaksua uusia asioita nopeasti
- Tilannetajua ja pelisilmää erilaisissa asiakaspalvelutilanteissa
- Ratkaisukeskeistä toimintatapaa ja itsenäistä päätöksentekokykyä 
- Hyviä tiimityöskentelytaitoja 
- Hyvää paineenhallintakykyä 
- Vaadimme sujuvaa suomen kielen taitoa niin suullisesti kuin kirjallisesti, lisäksi palvelemme asiakkaitamme myös englannin ja ruotsin kielellä, joten kielitaito on tehtävässä eduksi, mutta ei välttämätöntä.

Tarjoamme sinulle

Tarjoamme kokopäiväisen, mielenkiintoisen ja haastavan tehtävän innostavassa tiimissä, jonka toiminnassa korostuu hyvä yhteishenki, tiedon jakaminen ja tiimikavereiden kannustaminen. Saat kattavan perehdytyksen sekä esimiehesi ja kollegoidesi tuen työllesi. 

Työsuhde solmitaan aluksi ManpowerGroup Oy:n kanssa toistaiseksi voimassa olevana sopimuksena, mutta osaaville ja motivoituneille tekijöille on aina tarvetta, jonka johdosta työsuhteen jatkuessa on mahdollisuus päästä suoraan Pohjola Vakuutuksen kirjoille vakituiseen työsuhteeseen.

Kaikkien edelleen esiteltävien hakijoiden luottotiedot tarkistetaan prosessin edetessä. Aiempi maksuhäiriömerkintä on este tehtävään valitsemiselle.

Työ alkaa kattavalla kymmenen viikon perehdytysjaksolla 2.9.2019 alkaen. Työajat tehtävässä ovat maanantai – perjantai 08 – 18 välillä ja työpaikan sijainti on Tampereen Hervannassa. 

Kiinnostuitko?

Hae tehtävään viimeistään 11.8.2019 rekisteröimällä CV:si osoitteessa www.manpower.fi. Suosittelemme jättämään kuitenkin hakemuksen niin pian kuin mahdollista, sillä paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Lisätietoa tehtävästä antavat Manpowerin Rekrytointikonsultti Anne Mäkilä-Kapucu p. 040 5622 961 ja Sourcing Konsultti Hannu Pelli p. 040 193 0347.