Yritysasiakasneuvoja
If Vahinkovakuutus

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 30.12.2021

Yritysasiakasneuvoja

Voisi kai sitä kutsua yritysasiakasneuvojaksi.
Mutta itse asiassa haemme menestystarinoiden mahdollistajaa.

Kun tavoite on korkealla, pitävä turvaverkko on erityisen tarpeellinen. Kun haluat tehdä tulosta ja pitää huolta yrityksesi kilpailukyvystä, haluat myös huolehtia, että olet suojautunut mahdollisimman hyvin ikäviltä yllätyksiltä. Ja kun yllätyksiä kuitenkin joskus tapahtuu, haluat olla varautunut niihin parhaalla mahdollisella tavalla. Business Center-yksikössämme olemme rinnalla, kun yrittäjä toteuttaa unelmansa tai kun perheyritys haluaa turvata toimintansa jatkuvuuden. Autamme asiakkaitamme rakentamaan oman menestystarinansa tarjoamalla heille asiantuntemuksemme ja vakuutusratkaisut heidän liiketoimintansa jatkuvuuden varmistamiseksi.

Tehtäväsi

Yritysasiakasneuvojana olet yritysvakuuttamisen asiantuntija tai kasvat sellaiseksi. Tehtäväsi on vastata asiakkaan oikeasta vakuutusturvasta asiakkuuden elinkaaren eri vaiheissa hyödyntämällä asiantuntemustasi. Se tarkoittaa sekä aktiivista yhteydenottoa asiakkaisiin ja myyntiä että huolehtimista asiakkaiden tarpeista silloin, kun he ovat meihin yhteydessä. Työvälineinä ovat puhelin, Teams ja digitaaliset kanavat. Teet tiivistä yhteistyötä Ifin muiden toimintojen ja yhteistyökumppaneidemme kanssa.

Tiimisi  

Kanssamme pääset osaksi tavoitteellisesti työskentelevää tiimiä ja vahvaa valmentavaa kulttuuria, missä tuemme toisiamme onnistumaan ja kehittymään. Asiakkaidemme lisäksi välitämme toisistamme ja pidämme myös hauskaa yhdessä. Meillä pääset mukaan pohjoismaiden johtavaan vahinkovakuutusyhtiöön ja matkalle kohti parasta työpaikkaa.

Kuka olet?

Menestyminen meillä edellyttää, että olet rohkea, kasvuhaluinen ja tunnet aktiivisen asiakastyön omaksesi. Kontaktoit rohkeasti Ifin yritysasiakkaita, olet tottunut reippaaseen työtahtiin ja tulosten seuraaminen sopii sinulle. Olet aidosti kiinnostunut asiakkaista, otat vastuun tehtävistäsi ja olet kiinnostunut jatkuvasti kehittymään työssäsi. Monikanavaympäristössä työskentely edellyttää kykyä työskennellä monien järjestelmien kanssa saman aikaisesti asiakkaan kanssa keskustellen. Ymmärrys ja kokemus yritysmaailmasta auttavat sinua pääsemään työhön kiinni, mutta yhtä lailla taustasi voi olla kuluttaja-asiakkaiden parista.

Sinulla on myös:

  • toivottavasti kokemusta asiakaspalvelusta ja/tai myynnistä.

  • suomen kielen taidon lisäksi hyvä englannin kielen taito. Ruotsin kielen taito on eduksesi.

Käytännön asiat ja lisätiedot

Sijainti: Toimipiste sijaitsee Turussa Kupittaalla. Työtä on mahdollista tehdä myös joustavasti etänä.

Työsuhde: Vakituinen

Viimeinen hakupäivä: 31.1.2022. Haastattelut aloitetaan jo hakuaikana, kun sopivia henkilöitä löytyy.

Lisätietoja: Jan Lomski (rekrytoiva esihenkilö) p. 040 16 77 226

Hakijan tulee olla hyvämaineinen, kuten vakuutusten tarjoamisesta annetun lain (234/2018) 16 §:ssä edellytetään.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot