(Poistunut julkaisusta)

YRITYSASIAKASNEUVOJA, Tampere
Manpower

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.6.2019

 

Haemme nyt OP Vakuutus Oy:lle Tampereelle Yritysasiakkaiden vakuutuspalveluihin lisävahvistuksia Asiakasneuvojan positioon heinäkuun aloitusryhmään. 

Asiakasneuvojana tehtävänäsi on tuottaa erinomaista asiakaskokemusta laadukkaalla ja sujuvalla ongelmanratkaisulla ja myyntityöllä. Asiakasneuvojana hoidat erilaisia asiakaskohtaamisia, kartoitat yritysasiakkaiden tarpeita ja hyödynnät monipuolisesti asiakaspalvelun eri sähköisiä kanavia. 

Mitä odotamme sinulta

Asiakasneuvojaltamme odotamme aktiivista ja tavoitehakuista otetta työhön. Suhtaudut ennakkoluulottomasti ja rohkeasti kaikenlaisiin asiakaskohtaamisiin ja pyrit aina löytämään parhaan kokonaisratkaisun asiakkaalle kerralla kuntoon -periaatteella. Aiempi kokemus asiakaspalvelu- tai myyntityöstä katsotaan eduksi, kokemus yritysasiakaspalvelusta on ehdoton etu. Meiltä löytyy monenlaisia tekijöitä erilaisilla taustoilla ja etsimme ennen kaikkea asennetta, joten ethän epäröi hakea tehtävään! 

Toivomme sinulta

- Tavoitteellista ja oma-aloitteista asennetta 
- Kykyä oppia ja omaksua uusia asioita nopeasti
- Tilannetajua ja pelisilmää erilaisissa asiakaspalvelutilanteissa
- Ratkaisukeskeistä toimintatapaa ja itsenäistä päätöksentekokykyä 
- Hyviä tiimityöskentelytaitoja 
- Hyvää paineenhallintakykyä 
- Vaadimme sujuvaa suomen kielen taitoa, lisäksi palvelemme asiakkaitamme myös englannin ja ruotsin kielellä, joten kielitaito on tehtävässä eduksi, mutta ei välttämätöntä.

Tarjoamme sinulle

Tarjoamme kokopäiväisen, mielenkiintoisen ja haastavan tehtävän innostavassa tiimissä, jonka toiminnassa korostuu hyvä yhteishenki, tiedon jakaminen ja tiimikavereiden kannustaminen. Saat kattavan perehdytyksen sekä esimiehesi ja kollegoidesi tuen työllesi. Tehtävässä menestyminen tarjoaa myös erinomaiset mahdollisuudet OP Ryhmän sisäiseen urakehitykseen jatkossa. Työsuhde solmitaan ManpowerGroup Oy:n kanssa aluksi toistaiseksi voimassa olevana sopimuksena, jonka jälkeen on mahdollisuus vakinaistamiseen.

Kaikkien edelleen esiteltävien hakijoiden luottotiedot tarkistetaan prosessin edetessä. Aiempi maksuhäiriömerkintä on este tehtävään valitsemiselle.

Työ alkaa kattavalla kymmenen viikon perehdytysjaksolla 1.7.2019 alkaen. 

Kiinnostuitko?

Hae tehtävään viimeistään 16.6.2019 rekisteröimällä CV:si osoitteessa www.manpower.fi. Aloitamme hakemusten käsittelyn ja haastattelut jo hakuaikana, joten jätäthän hakemuksesi heti.  Lisätietoa tehtävästä antavat Manpowerin Sourcing Consultant Hannu Pelli p. 040 193 0347.