(Poistunut julkaisusta)

Yritysasiakasliiketoiminnan kehittämispäällikkö
Säästöpankkiryhmä

Alkuperäinen julkaisupäivä 30.9.2019

Tahdomme yritysasiakasliiketoiminta-alueellemme kehittämispäällikön varmistamaan, että tulevaisuudessa entistäkin useampi yritysasiakas haluaa säästöpankin talouden kumppanikseen.

Tahdomme yritysasiakasliiketoiminnan kehittämispäällikön tukemaan Säästöpankkiryhmän yritysliiketoiminnan kasvua. Osaamisellasi edistät Säästöpankkien yritysasiakasliiketoiminnan ja asiakkuuksien johtamista, vauhditat kannattavaa myyntiä, sekä osallistut liiketoimintamallien, tuote-, palvelu- ja järjestelmäkehitykseen sekä kumppanuusstrategiamme toteuttamiseen.

Odotamme sinulta vankkaa finanssialan yritysasiakasliiketoiminnan kokemusta niin myynnin kuin asiakkuuksienkin johtamisesta. Olet yritysrahoituksen ammattilainen, joka tuntee ja tunnistaa myös kasvavan liiketoiminta-alueen riskit. Samalla osaat tunnistaa ja rakentaa uusia liiketoiminnan mahdollisuuksia koko Säästöpankkiryhmän kasvun tueksi.

Tehtävässä menestyminen edellyttää kokemuksesi lisäksi soveltuvaa korkeakoulututkintoa ja luontevia vuorovaikutus- ja viestintätaitoja. Tehtäväkenttä on laaja ja mielenkiintoinen, ja uutta opittavaa riittää jatkuvasti. Yhteistyö säästöpankkien ja Säästöpankkikeskuksen kollegojen kanssa on päivittäistä.

Tarjoamme sinulle vastuullisen tehtäväkokonaisuuden huipputiimissä ja työyhteisössä; rautainen ammattitaitomme ja tahtomme ovat käytettävissäsi ja menestyksesi tukena. Luontainen uteliaisuutesi kertoo meille, että sinulla on tahtoa kasvattaa osaamistasi, sillä tehtävä tulee haastamaan sinua monipuolisuudellaan. Työskentelyn sujuvuuden takaa joustavat työajat sekä nykyaikaiset työskentelytilat Helsingin Vallilassa.

Hae meille täyttämällä hakulomake mahdollisimman pian, viimeistään 14.10. mennessä. Käsittelemme hakemuksia jo heti hakuajan alusta lähtien ja täytämme toimen heti sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä antaa yritysliiketoiminnan johtaja Kari Suutari 7.10. klo 16 – 17.30. puh. 044 2071905.