(Poistunut julkaisusta)

Yritysasiakasliiketoiminnan kehittämispäällikkö
Säästöpankkiryhmä

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.6.2019

Tahdomme yritysasiakasliiketoiminnan kehittämispäällikön varmistamaan, että tulevaisuudessa entistäkin useampi pk-yritys valitsee säästöpankin kumppanikseen. Työssäsi tuet Säästöpankkiryhmän yritysasiakasliiketoiminnan kasvua edistämällä säästöpankkien yritysasiakasliiketoiminnan ja -asiakkuuksien johtamista ja vauhdittamalla kannattavaa myyntiä Osallistut myös liiketoiminta-alueen tuote-, palvelu- ja järjestelmäkehitykseen sekä kumppanuusstrategiamme toteuttamiseen.

Odotamme sinulta finanssialan kokemusta yritysasiakasliiketoiminnasta mukaan lukien asiakkuuksien ja myynnin johtaminen. Hallitset niin paikallisen pankkitoiminnan kuin pk-yritysten tarpeet ja odotukset kannattavalle, laadukkaalle pankkitoiminnalle ja –palveluille. Kykenet strategiseen ajatteluun, ja sinulla on näyttöjä strategian menestyksekkäästä toimeenpanosta. Osaat tunnistaa ja hyödyntää uusia liiketoimintamahdollisuuksia, olet innostava ja erinomainen viestijä. Omaat niin hyvän paineensietokyvyn kuin kyvyn jakaa omaa osaamistasi innostavasti koko työyhteisön hyväksi.

Tehtävässä menestyminen edellyttää kokemuksesi lisäksi soveltuvaa korkeakoulututkintoa sekä luontevia vuorovaikutus- ja viestintätaitoja. Arvostamme myös kiinnostusta pankkijärjestelmien kehitystyöhön osallistumiseen. Tehtäväkenttä on laaja ja mielenkiintoinen, ja uutta opittavaa riittää jatkuvasti. Yhteistyö sekä säästöpankkien että Säästöpankkikeskuksen kollegojen kanssa on päivittäistä.

Tarjoamme sinulle vastuullisen tehtäväkokonaisuuden huipputiimissä ja työyhteisössä; rautainen ammattitaitomme ja tahtomme ovat käytettävissäsi ja menestyksesi tukena. Luontainen uteliaisuutesi kertoo meille, että sinulla on tahtoa kasvattaa osaamistasi, sillä tehtävä tulee haastamaan sinua monipuolisuudellaan. Työskentelyn sujuvuuden takaa joustavat työajat sekä nykyaikaiset työskentelytilat Helsingin Vallilassa.

Työsuhteen edut ovat erinomaiset; hyvinvoinnistasi huolehditaan kattavasti ja taloudellisesta levollisuudesta huolehtii sinun henkilökohtaisen säästöpankkiirisi. Parasta on kuitenkin osaamista, uteliaisuutta ja rohkeutta arvostava kulttuurimme.

Hae meille täyttämällä hakulomake mahdollisimman pian, viimeistään 24.6. mennessä. Käsittelemme hakemuksia jo heti hakuajan alusta lähtien ja täytämme toimen heti sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä antaa yritysliiketoiminnan johtaja Kari Suutari 12.6. klo 16 – 17 ja 17.6.2019 klo 15 - 16. puh. 044 207 1905.