(Poistunut julkaisusta)

Yritys- ja Yksityistilaisuuksien Asiakkuuspäällikkö MUSIIKKITALO, Helsinki
Opteam

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.10.2018

Pidätkö hyvää asiakaspalvelua kunnia-asiana? Kannustat ja ohjaat tiimisi huippusuorituksiin?
Oletko palveluhenkinen ja vannoutunut asiakaspalvelija, joka yhdessä motivoituneen ja ammattitaitoisen
tiiminsä kanssa haluaa ylittää asiakkaan odotukset kerta toisensa jälkeen?
Sinulla pysyvät suurtenkin tilaisuuksien suunnittelut, järjestelyt organisointi ja läpivienti hienosti hyppysissäsi?
Hyvä, siinä tapauksessa olet etsimämme tilaisuuksiemme tahdikas rytmittäjä!

Haemme Asiakkuuspäällikköä vastaamaan Helsingin Musiikkitalon Yritys- ja yksityistilaisuuksista.

Sinun profiilisi:

Edellytämme vahvaa esimieskokemusta vaativien tilaisuuksien vastuuhenkilönä, alan koulutusta sekä hyviä vuorovaikutus- ja organisointitaitoja, sillä johdat vuorossasi tilaisuuksien koosta riippuen 10 - 50 henkilön työtiimejä.

Lisäksi sinulla kokemusta eri kokoisten tilaisuuksien sekä niiden tarjoiluiden suunnittelusta ja toteutuksesta ja vahva näyttö tiimityöskentelystä ja omaat hyvät esimiestaidot. Olet myös tarvittaessa osa työtiimiä tai itsenäinen asiakaspalvelija.

Tarjoamme:

Vakituisen työsuhteen 1.1.2019 alkaen, työtuntien ollessa 112,5 tuntia kolmen viikon jaksossa.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja vaativan työn, tasokkaassa ja uniikissa työympäristössä sekä suuren työnantajan henkilöstöedut ja etenemismahdollisuudet. Työsuhde solmitaan Restelin kanssa, Opteamin toimiessa yhteistyökumppanina rekrytointivaiheessa.

Vastuualueesi:

Pääasiallinen tehtäväsi on vuorossasi vastata Musiikkitalon kaiken kokoisten yritys- ja yksityistilaisuuksien organisoinnista, budjetoinnista, suunnittelusta ja toteutuksesta ja laadukkaasta asiakaspalvelusta sekä asiakastyytyväisyyden maksimoinnista.

Osaat kommunikoida asiakkaiden ja tiimisi kanssa sekä luot heidän välille hyvän ja luotettavan yhteishengen.

Tilaisuuksien onnistumisen lähtökohtana on saumaton ja hyvätempoinen työnjohto ja henkilökunnan tiimityöskentely - Sinusta löytyy draivia työskennellä aktiivisesti osana tiimiä, johdat sitä omalla erinomaisella esimerkilläsi ja ammattitaidollasi.

Olet innokas kehittämään itseäsi ja tiimiäsi, sekä olet taitava organisoija ja olet läsnä asiakkaan tilaisuudessa hänen ja tiimisi tarpeitten tukena.

Lisäksi sinulla on kyky reagoida ja ratkaista odottamattomia asioita ja sinulla hyvä paineensietokyky ja osaat huolehtia tilaisuudet alusta loppuun laadukkaasti. Olet tiiviissä yhteistyössä myyntiorganisaatiomme kanssa. Raportoit tapahtumaravintolapäällikölle sekä hänen esimiehelleen.

Kiinostuitko?

Mikäli Sinä tunnet olevasi etsimämme, taitava ja ammattitaitoinen organisoija, haluamme kuulla sinusta heti!

Lähetä hakemuksesi meille pikimmiten, kuitenkin viimeistään 16.10.2018 mennessä, palkkatoiveen kera, sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana ja täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä.

Restel Oy on suomalainen ravintola-alan yritys, johon kuuluu noin 170 ravintolaa ja se työllistää yli 3000 ravintola-alan ammattilaista. Restelin ruoka- ja juomaravintoloita on kattavasti aina Helsingistä Rovaniemelle ja töitä on tarjolla monipuolisesti kautta maan. Lisää Restelistä työnantajana löydät täältä https://kampanja.opteam.fi/restel