(Poistunut julkaisusta)

Yritys- ja maatilaneuvojia Saloon ja Somerolle
LähiTapiola

Alkuperäinen julkaisupäivä 19.10.2019

Yritys- ja maatilaneuvojana olet yksi avainhenkilöistämme ja huolehdit asiakkaidemme elämänturvasta aktiivisella ja oma-aloitteisella työotteellasi. Kontaktoit asiakkaitamme puhelimitse, verkossa ja muita sähköisiä kanavia hyödyntäen. Tehtävänäsi on huolehtia, että asiakkaillamme on käytössään parhaimmat talouden, terveyden ja turvallisuuden osa-alueiden palvelumme. Varmistat osaltasi asiakkaidemme tyytyväisyyttä tuomalla LähiTapiolan ja sen kumppaneiden edistykselliset ratkaisut yritys- ja maatila-asiakkaidemme käyttöön.

Odotamme sinulta

  • Innostavaa, vastuuntuntoista ja myynnillistä työskentelyotetta
  • Empaattista ja asiakaslähtöistä palveluasennetta
  • Erinomaisia vuorovaikutustaitoja sekä sujuvaa suullista ja kirjallista ilmaisukykyä
  • Kykyä tehdä nopeatempoista työtä, jossa työtehtävät voivat vaihdella päivittäin
  • Oma-aloitteista asennetta työtehtävien hoitamiseen
  • Rohkeutta ja kykyä itsenäiseen päätöksentekoon sekä halua oppia uutta

Tarjoamme

Pääset työskentelemään haasteellisten ja monipuolisten tehtävien parissa huolehtimalla yritys- ja maatila-asiakkaidemme elämänturvasta. Saat tehtävään kattavan perehdytyksen ja sinulla on mahdollisuus kehittyä ja edetä työssäsi osaamistaustasi mukaan. Saat ympärillesi rennon ja välittömän työyhteisön, joka on valmis auttamaan sinua menestyäksesi tehtävässä parhaalla mahdollisella tavalla. Tehtävän palkkaus on vakuutusalan konttoritoimihenkilöiden TES:n mukainen ja tuloksekkaasta myynnistä saat provisioita. Meillä on myös monipuoliset henkilöstöedut, joita pääset hyödyntämään.

Lisätietoja

Jos sinulla on mielessä kysymyksiä tehtävästä tai meillä työskentelystä, lisätietoja antaa myyntijohtaja Petteri Hellsten, p. 040 128 3368, petteri.hellsten@lahitapiola.fi.

Hae tehtävää täyttämällä lyhyt hakulomakkeemme 3.11.2019 mennessä. Toivoisimme sinun vastaavan lyhyesti myös hakulomakkeen kahteen videokysymykseen. Aloitamme hakijoiden haastattelut heti hakuajan jälkeen. Toiveenamme olisi, että voisit aloittaa meillä tammikuun alussa 2020.

Tehtävään alustavasti valitun henkilön luottotiedot tarkistetaan. Työhön sisältyy liikennevakuutuksen myynti- ja käsittelytehtäviä, jotka edellyttävät Traficomin myöntämiä rekisteröintioikeuksia. Traficom tarkastaa valitun henkilön tiedot oikeusrekisterikeskuksesta (ORK).