(Poistunut julkaisusta)

Yrittäjyyskoordinaattori
Aalto-yliopisto

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.7.2018

Aalto-yliopisto on rohkeiden ajattelijoiden yhteisö, jossa tiede ja taide kohtaavat tekniikan ja talouden. Tunnistamme ja ratkaisemme yhteiskunnan suuria haasteita ja rakennamme innovatiivista tulevaisuutta. Yliopistossa on kuusi korkeakoulua, lähes 11 000 opiskelijaa ja lähes 400 professoria. Kampuksemme sijaitsevat Espoossa ja Helsingissä.

Aalto-yliopiston tutkimus- ja innovaatiopalvelut vastaa Aalto-yliopiston monialaisen tutkimuksen ja taiteellisen toiminnan kehittämisestä sekä tutkimustoimintaan, taiteelliseen toimintaan, tutkimustulosten hyödyntämiseen, innovaatioihin ja yrittäjyyteen liittyvistä palveluista. Kokonaisuutta johtaa tutkimus- ja innovaatioasioista vastaava vararehtori. Haluatko olla näköalapaikalla ja mukana vaikuttamassa Aallon menestykseen? Liity muutoksentekijöiden yhteisöömme!


Haemme Tutkimus- ja innovaatiopalveluihin

YRITTÄJYYSKOORDINAATTORIA


Tehtäväsi


Yrittäjyyskoordinaattorina työtehtäviisi kuuluu alkavien kasvuyritysten liiketoiminnan tukemiseen keskittyvän Aalto Startup Center -yrityskiihdyttämön asiakkaille suunnattujen yrittäjyysohjelmien ja tapahtumien suunnittelu, toteutus ja markkinointi. Lisäksi tehtäviisi kuuluu mm. markkinointimateriaalien laadinta (esitteet, artikkelit) sekä erilaisten viestintäkanavien hyödyntäminen yhteistyössä Aalto-yliopiston viestintäyksikön kanssa. Tehtäviisi kuuluu myös erilaisten asiakastietorekistereiden ja oppimisalustojen alustojen hyödyntäminen sekä palveluportfolion (palvelut, työkalut, prosessit) kehittäminen. Vastuullasi on myös asiakasyritysten menestyksen ja vaikuttavuuden seuranta sekä niistä viestiminen.


Tehtävä on määräaikainen ja päättyy 31.8.2020. Paikka täytetään 1.9.2018 alkaen tai mahdollisimman pian sopivan henkilön löydyttyä.


Työyhteisösi ja tiimisi


Tarjoamme mielenkiintoisen ja haasteellisen tehtäväkentän kansainvälisessä ympäristössä yhteistyössä yliopiston ja yritysmaailman kanssa sekä mahdollisuuden monipuoliseen ammatilliseen kehittymiseen. Aalto Startup Centerin ydintiimi koostuu liiketoiminnan kehittämisen ammattilaisista, ja yrittäjyyskoordinaattori tulee täydentämään sitä omalla osaamisellaan.


Kokemuksesi ja motivaatiosi


Edellytämme sinulta vähintään ammattikorkeakoulututkintoa ja hyvää englannin kielen suullista ja kirjallista taitoa. Monipuolinen kokemus kotisivujen, sosiaalisen median, eri julkaisualustojen, markkinointi- ja myyntimateriaalien suunnittelusta sekä toteuttamisesta on ehdoton edellytys tehtävässä menestymiselle. Arvostamme kokemusta koulutustapahtumien suunnittelusta ja toteutuksesta, Startup-maailmasta sekä yrittäjyydestä. Toivomme sinun olevan joustava tiimipelaaja, jolla on hyvät viestintätaidot. Arvostamme jämptiä ja järjestelmällistä otetta, asiakaspalvelutaitoja sekä täsmällisyyttä ja huolellisuutta.


Kiinnostuitko?


Jos haluat liittyä joukkoomme, hae tehtävää alla olevan linkin kautta 6.8.2018 mennessä. Liitä mukaan vapaamuotoinen hakemus ja CV.


Lisätietoja tehtävästä antaa päällikkö Marika Paakkala, marika.paakkala@aalto.fi.