(Poistunut julkaisusta)

Yrittäjiä, Puhtaanapito / Kuopio
Personalhuset

Alkuperäinen julkaisupäivä 18.5.2019

Haluatko olla osa kasvavaa puhtaanapidon kasvuyritystä ja tehdä töitä itsellesi? Oletko organisointikykyinen ja etsit uusia työhaasteita? Mahtavaa, meillä on sinulle töitä!

Etsimme nyt kunnossapidon ja puhtaanapidon asiakkaallemme aktiivisia Siivousalan YRITTÄJIÄ Kuopion talousalueelle! Mikäli olet kiinnostunut vakavaraisen yrityksen eduista, hyppää rohkeasti tähän tarinaan mukaan!

Yrittäjänä saat ketjun täyden tuen ja kaiken avun yrittäjän taipaleelle. Saat valmiit asiakassuhteet ja yhteistyökumppanit sekä keskitetyt taloushallintopalvelut. Lisäksi yrittäjälle tarjotaan edulliset hankintakanavat sekä valtakunnallisen markkinoinnin tuki. Olitpa urasi alkutaipaleella tai kokenut yrittäjä sinua tuetaan, koulutetaan ja neuvotaan tarvittaessa.

Tarjoamme Sinulle helpon ja turvallisen tavan aloittaa yrittäjän polkusi. Sinulle annetaan aluksi valmis yritysasiakaskunta. Saat lisäksi itsenäisen yrittäjän vapauden ja organisaation vahvan tuen matkalla menestykseen.

Tarvitset ainoastaan rohkeutta ja oikean asenteen sekä asiakaspalvelu- ja myyntihenkisen otteen tekemiseen. Työn suorittamiseen tarvitset ajokortin ja auton sekä pitkäjänteisen työskentelytyylin päästäksesi tavoitteisiin.

Tartu tilaisuuteen ja olet askeleen lähempänä omaa yritystoimintaasi! Täytä hakemuksesi pikaisesti oheisen linkin kautta ja liitä mukaan ansioluettelosi. Haluamme auttaa sinua matkalla kohti yrittäjän uraasi!

Heräsikö sinulla kysyttävää? Ota rohkeasti yhteyttä: Miia Tarvainen p. 050 362 3984 / miia.tarvainen@personalhuset.fi


Personalhuset on yksi suurimmista pohjoismaisista henkilöstöalan toimijoista. Kaiken toimintamme sydämessä on välittäminen: autamme rakentamaan menestystarinoita ja olemme aidosti läsnä. Kattavat työntekijäprofiilit sekä työssä tarvittavien taitojen arviointi varmistavat, että oikea osaaja ja oikea työ kohtaavat. Me Personalhusetilla teemme arjesta sujuvaa ja lunastamme lupaukset joka kerta.

HYVÄÄ TYÖTÄ.