(Poistunut julkaisusta)

Yrittäjiä Kovaselle
Kovanen Yhtiöt Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.10.2018

Oletko kiinnostunut taksiyrittäjyydestä avaimet käteen -mallilla? Etsimme nyt Kovaselle asiakaspalveluhenkisiä yrittäjiä! Tarjoamme sinulle mahdollisuudesta aloittaa liiketoiminta suoraan valmiilla ja toimivaksi todetulla liiketoimintamallilla suomalaisen huippubrändin alla.

Tarjoamme sinulle

Kovanen on pitkän linjan taksiyritys, jonka liiketoiminta on pitkälle kehitettyä. Meillä on pitkä ja erittäin laaja kokemus vastaavan kaltaisesta taksiyrittäjyydestä muissa Pohjoismaissa, joissa yrittäjiä on noin 3500. Tarjoamme monipuolisia yrittäjämalleja, jotka mahdollistavat yrittäjyyden aina yhden kuljettajan yrittäjistä jopa sadan kuljettajan kokonaisuuksiin.

Meillä yrittäjä on asiakas, jota palvellaan ja jonka toiveita kuunnellaan. Isona toimijana pystymme tukemaan yrittäjiämme muun muassa digitaalisten palveluiden jatkuvalla kehittämisellä sekä markkinointipanostuksilla, jotka kaikki edistävät yrittäjien liiketoimintaa.

Sen lisäksi, että työskentelet itsellesi, pääset myös nauttimaan yhteistyökumppanuuden eduista. Tarjoamme taksiyrittäjiksi ryhtyville muun muassa:

  • Edullisen auton hyvillä ehdoilla
  • Laajan asiakaskunnan: VIP-kuljetuksia ja tilausajoa.
  • Digitaalisen välitysjärjestelmän ja raportointivälineet
  • Keskitetyt, edulliset hankintaedut mm. vakuutuksiin, renkaisiin ja polttoaineisiin
  • Taloushallinnon palvelut
  • Koulutuksen Kovanen-akatemiassa

Sinusta meille yrittäjäksi?

Mikäli omaat asiakaspalvelulähtöistä asennetta ja sinulle on mieluista palvella asiakkaita laadukkaasti sekä taata asiakkaillemme miellyttävä ajomatka, voit olla hakemamme henkilö!

Jos olet kiinnostunut Kovasen yrittäjämallista ja haluat keskustella lisää, voit osallistua yrittäjätilaisuuksiimme. Lisää tietoa tilaisuuksista löydät täältä: https://www.kovanen.com/yrittajaksi/#info

Tutustu tarkemmin Kovasella työskentelyyn ja lue, mitä työntekijämme Antti ja Tiia ovat mieltä Kovasesta työpaikkana.

Ota haaste vastaan ja aja itsesi kuljetusalan huipulle! Hakemuksen voit lähettää alla olevan linkin kautta.

Annamme myös mielellämme lisätietoja. Otathan kysymysten yllättäessä yhteyttä Baronan Piian. Piian tavoitat numerosta 050 506 5144.