Yrittäjäksi Go Onille
Go On Finland Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 16.4.2021

Haemme kasvavaan joukkoomme uusia yrittäjiä, joilla on vahva halu menestyä franchising-yrittäjinä kasvavalla henkilöstöpalvelualalla.

Go On Yhtiöt on suomalainen, henkilöstöratkaisuja tarjoava ja jatkuvasti kasvava yritysketju, joka toimii vastuullisena ja luotettavana henkilöstökumppanina laajalle yritysverkostolle. Palvelutarjontaamme kuuluvat henkilöstövuokraus, rekrytointi, suorahaku, soveltuvuusarvioinnit, muutosturvavalmennus sekä koulutus. Kuulumme Henkilöstöpalveluyritysten Liittoon (HPL) ja olemme Suomen Franchising-Yhdistys ry:n varsinainen jäsen. Meille on myönnetty Avainlippu-tunnus osoituksena Suomessa tuotetulle ja Suomessa työllistävälle palvelulle.

Olemme kiinnostuneita laajentamaan toimintaa erityisesti Espoon, Vantaan, Turun ja Kajaanin alueille. Kerro meille, missä Sinä haluaisit toimia Go On yrittäjänä!

Tarjoamme näköalapaikan suomalaiseen henkilöstöpalvelualaan ja mahdollisuuden toimia itsenäisenä yrittäjänä toimivan ja jatkuvasti kehittyvän konseptin alla. Onnistumista tukevat vahva palvelukonsepti, henkilöstöpalvelualalla tunnettu brändi, kattava alkuperehdytys käynnistämisvaiheessa, ketjun tuki koko yrittäjyyden ajan, monipuolinen koulutus sekä osaava henkilöstö. Meillä tekeminen on avainsana. Olemme avoimia ja rohkeita toimijoita henkilöstöpalvelualalla. Suuntaamme vahvasti eteenpäin!

Oletko etsimämme vahvistus Go Onin joukkueeseen? Ota yhteyttä niin kerromme lisää! Lisätietoja tehtävästä antaa toimitusjohtaja Kimmo Salminen, +358 400 752 150, kimmo.salminen@go-on.fi

Hakemuksen voit jättää http://go-on.likeit.fi/apply/28545449 kautta tai sähköpostilla kimmo.salminen@go-on.fi

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1445310
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 16.5.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Kajaani, Espoo, Vantaa, Turku