(Poistunut julkaisusta)

Yrittäjähenkinen jäätelömyyjä tapahtumamyyntiin
RTK-Henkilöstöpalvelu

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.9.2018

Haemme asiakkaallemme Kyytselän jäätelölle yrittäjähenkistä jäätelömyyjä!

Myyjän tulee olla yrittäjähenkinen ja kiinnostunut paikkakunnan sekä ulkopaikkakuntien tapahtumista. Hänen tulee olla oma-aloitteinen, toimeen tarttuva ja aidosti kiinnostunut myynnillisestä työstä. Työ vaatii ripeyttä, joustavuutta sekä vastuullisuutta. 

Jäätelömyyjä liikkuu reippaasti paikkakunnalta toiselle ja tapahtumista toiseen autolla, jonka hän saa käyttöönsä Kyytselkä Oy:ltä. B- ja C-kortti luetaan eduksi, mutta ajokortti ei ole este.

Tapahtumia on mm. Jyväskylän, Mikkelin, Helsingin sekä Tampereen alueilla.  Yritys maksaa yöpymiset ja matkakustannukset tapahtumiin. Työt alkavat syys-talvella 2018 sopimuksen mukaan.

Työsuhde alkaa määrä-aikaisena, mutta sisältää mahdollisuuden jatkoon sekä vastuualueen laajentumiseen.

Yrityksen kantapaikka on Pieksämäellä, mutta työ ei ole paikkaan sidottua. Voit tutustua Kyytselän Jäätelöön lisää heidän Facebook -sivuillaan.

Hakijan eduksi luetaan:

- Yrittäjähenkisyys

- Kokemus asiakaspalvelusta ja myynnistä

- Kaupallinen koulutus

- B- tai C-kortti

Jos olet joko uraasi myynnin puolella aloitteleva tai hieman kokeneempikin tekijä, saattaa tämä paikka olla juuri sinulle! Tarjolla monipuolinen ja stimuloiva työnkuva kilpailukykyisellä palkalla. Jätä hakemus ja liitä mukaan CV. Hakijoita haastatellaan jo hakuajan puitteissa.

HAE PAIKKAA TÄSTÄ!

Lisätietoja antaa rekrytointivastaava Janne Malmisaari / 044 412 4637 / janne.malmisaari@rtkpalvelu.fi

Etsitkö työtä vaiko työlle ammattitaitoista tekijää? RTK-Henkilöstöpalvelu on monipuolisesti palveleva valtakunnallinen henkilöstöpalvelutalo. Me RTK-Henkilöstöpalvelussa olemme erikoistuneet yritysten henkilöstöratkaisuihin ja tehtävänämme on yhdistää parhaat palvelut ja tekijät– nopeasti, luotettavasti ja ammattitaitoisesti. Toimintamme perustuu asiakkaidemme tarpeiden aitoon ymmärtämiseen sekä pitkäaikaisiin kumppanuussuhteisiin. Tavoitteenamme on löytää jokaiseen työhön osaava tekijä. Toimintamme perusta ovat työntekijämme, joille olemme luotettava työnantaja. Katso sinua lähinnä palveleva toimipisteemme www.rtkhenkilostopalvelu.fi.


Janne Malmisaari
Rekrytointivastaava/markkinointiassistentti (digitaalinen markkinointi)
044 412 4637
janne.malmisaari@rtkpalvelu.fi