(Poistunut julkaisusta)

Yrittäjä Topi-Keittiöt Vaasa
Go On Ylivieska

Alkuperäinen julkaisupäivä 30.9.2020

Etsimme asiakasyrityksellemme Topi-keittiöille KAUPPIASTA keittiösuunnitteluun/ -myyntiin Vaasan Topi-myymälään.

Topi-Keittiöt on kalajokinen yritys, joka on valmistanut laadukkaita keittiöitä ja kalusteita Suomessa suomalaiseen makuun jo 80 vuotta. Topin laajasta mallistosta löytyy kiintokalusteet kaikkiin koteihin ja tiloihin niin rakentajalle kuin remontoijalle sekä kaikki palvelut myös rakennusliikkeille. Tyylikkäiden, toiminnallisten ja käytännöllisten kalusteratkaisujen lisäksi Topilta saa myös suunnittelu- ja asennuspalvelut sekä mm. kodinkoneet, altaat ja hanat.

Topi on nimenä tuttu ja siksi helppo myydä laadukasta tuotemerkkiä asiakkaalle. Tehtävässä sitoudut Topin ketjutoimintaan ja haluat kehittyä työssäsi.

Tehtävässä toimit yrittäjänä omalla toiminimellä ja saat kattavan koulutuksen tehtävistä sekä Topin ohjelmista. Alussa saat tuntuvan pohjapalkan 6 kk ajan.

Työhösi saat käytettävän suunnitteluohjelma Vertexin opastuksen.
Työssä onnistumisen avaimet ovat aurinkoinen asiakaspalvelutaito ja kyky suunnitella asiakkaan toiveiden mukainen nykyaikainen keittiö. Olet innokas ja idearikas ja sinulla on sisustuksellista silmää vinkata ideoita asiakkaalle.

Kokonaisuuden hahmottaminen on tärkeää ja näkemys asiakkaan silmin, jolloin tehtävässä voi palvella asiakasta yksilöllisesti ja ammattimaisesti.

Vaasan toimipiste on juuri remontoitu ja vakiinnuttanut jo paikkansa. Tässä olisi loistava tilaisuus Sinulle, yrittäjäelämästä kiinnostunut henkilö. Pääset toteuttamaan unelmiasi tunnetun tuotteen ja toimijan kanssa sopimuksen mukaan.

Ota yhteyttä/ Lisätietoja: Petri Alvoittu 050 539 9796 tai petri.alvoittu@topi-keittiot.fi tai

Go On Ylivieska Sirpa Haaparanta, 0400 721 325 tai sirpa.haaparanta@go-on.fi