(Poistunut julkaisusta)

Yrittäjä Polkupyöräkorjaamolle
RekryDiili Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 31.7.2020

RekryDiili Oy on palveleva henkilöstötalo, jonka palveluihin kuuluu mm. vuokratyövoimapalvelut, rekrytoinnit, henkilöstöarvioinnit sekä headhunting.

Toimimme nyt myös Keski-Suomessa!

Tunnistatko itsesi kun etsimme

YRITTÄJÄÄ POLKUPYÖRÄKORJAAMOLLE

Korjaamosta on teetetty kannattavuuslaskelma ja toiminta on lähes 20% kannattavampaa kuin yleensä polkupyöräkorjaamoilla!

Yritys on toiminut Jyväskylässä jo pitkään, joten uudelle yrittäjälle siirtyy paljon jo valmista asiakaspohjaa luonnostaan, joten nollasta ei tarvitse lähteä rakentamaan. Kannatavaa liiketoimintaa yksinyrittäjälle ja siitäkin on vielä potentiaalia kasvattaa yritystä suuremmaksi.  Liikkeellä on erittäin hyvä maine sekä sijainti, johon on helppo tulla niin pyörällä, autolla, bussilla kuin kävellen.                                                        Kaikista tärkeintä on, että koet itsesi polkupyörien huoltajaksi, myyjäksi jolla pysyy korjausvälineet käsissä ja koet asiakaspalvelun omaksi.

Yritys on myynnissä eläkkeelle siirtymisen vuoksi. Nykyinen omistaja on lupautunut neuvomaan, auttamaan uutta yrittäjää, jotta aloittaminen olisi mahdollisimman joustavaa ja mutkatonta uudelle tekijälle.

Jos haluat kuulla enemmän niin soita Jyrkille p. 0400 314 741 tai laita viestiä osoitteeseen jyrki.molsa@rekrydiili.fi