Yrittäjä Kiinteistömaailmalle Kouvolaan
Adecco Finland Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 19.11.2020

Kiinteistömaailma on vahva ja valtakunnallinen kiinteistönvälitysketju, jossa työskentelee yli 600 asuntokaupan ammattilaista reilussa sadassa asuntomyymälässä ympäri Suomen. Kiinteistömaailma haluaa tehdä asiakkaidensa asunnonvaihdosta mahdollisimman helppoa ja turvallista. Siksi se kuuntelee aktiivisesti asiakkaitaan ja kehittää jatkuvasti palveluaan paremmaksi. Useilla alueilla - esimerkiksi pääkaupunkiseudulla - Kiinteistömaailma on alansa kiistaton markkinajohtaja. Kiinteistömaailma on perustettu vuonna 1990.

Etsimme asiakkaallemme Kiinteistömaailmalle Kouvolaan yrittäjää jatkamaan paikallista toimintaa. Yrittäjä vastaa kokonaisuudessaan toimipisteensä monipuolisesta toiminnasta kuten myynnistä, taloudesta ja henkilöstöstä. Yrittäjä toimii aktiivisesti mukana asiakasrajapinnassa ja kehittää yksikön toimintaa innovatiivisesti yhdessä asiantuntevan tiimin kanssa.

Kiinteistömaailma tarjoaa sinulle vahvan ja tunnetun brändin sekä tukea menestyäksesi itsenäisenä yrittäjänä franchising ketjussa. Kouvolassa Kiinteistömaailma on palvellut asiakkaita menestyksekkäästi jo 23 vuotta.

Toivomme sinulta:
- johtamis- ja ongelmanratkaisukykyjä,
- hyviä sosiaalisia taitoja ja paineensietokykyä,
- liiketaloudellista osaamista,
- innovatiivisuutta, sitoutuneisuutta ja luotettavuutta sekä
- sopivaa kilpailuhenkisyyttä

LKV- tutkinto, kaupallinen tausta, hyvät IT-taidot sekä aluetuntemus ovat eduksi tehtävään haettaessa, mutta ei välttämättömiä. Etsimme luotettavaa ja energistä yrittäjää, joka on valmis sitoutumaan tehtävään.

Rekrytointi toteutetaan yhteistyössä Adecco Finland Oy:n kanssa. Lisätietoja tehtävästä antavat Adeccolta HR Consultant Antti Riihimäki, p 040 668 6384, antti.riihimaki@adecco.fi

Hae tehtävään 06.12.2020 mennessä jättämällä ansioluettelosi www.adecco.fi/tyopaikat . Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana, joten haethan tehtävää heti!

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1401378
  • Tehtäväalue: Johtotehtävät, Yrittäjyys
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 6.12.2020
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Yhteyshenkilö: Antti Riihimäki (antti.riihimaki (a) adecco.fi)
  • Sijainti: Lahti