(Poistunut julkaisusta)

Yövartijoita suurlähetystökohteeseen
Palmia

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.11.2019
Palmia Turvallisuuspalvelut hakee yövartijoita suurlähetystötoimeksiantoon.

Työtehtävät sisältävät ulkoalueen teknistä valvontaa ja vartiointia.

Tehtävät painottuvat pääsääntöisesti yövuoroihin ja vartiointia suoritetaan vuoden jokaisena päivänä. Tehtävään valittavilla henkilöillä pitää kuitenkin olla valmius tehdä myös muita vuoroja tarvittaessa.

Työkohde sijaitsee Espoossa.

Työsuhde on kokoaikainen ja toistaiseksi voimassa oleva.

Perehdytämme sinut kattavasti tehtäviisi sekä tarjoamme osaavien työkavereiden ja esimiesten tuen. Myös ympäri vuorokauden toimiva hälytys- ja palvelukeskuksemme tukee sinua tehtävissäsi.

Tehtävään valituille henkilöille tullaan tekemään turvallisuusselvitys.

Työsuhde-etuina tarjoamme työmatka-, liikunta- ja kulttuurietuja. Lisäksi tarjoamme erilaisia kehittymis- ja kouluttautumismahdollisuuksia.

Edellytämme hakijoilta
• 18 vuoden ikää ja nuhteetonta taustaa
• Voimassa olevaa vartijakorttia.
• Sujuvaa suomen kielen suullista ja kirjallista taitoa sekä asiakaspalvelutehtävissä tarvittavaa englannin kielen taitoa
• Eduksi katsotaan kokemus suurlähetystöympäristöstä

Hae tehtäviä sähköisen järjestelmän kautta. Hakuaikaa on 17.11.2019 asti. Työt alkavat sopimuksen mukaan.

Lisätietoja tehtävistä antaa Sami Niemi puh. 040 522 4793 tai Jonathan Ahlfors puh. 040 631 6219

Miksi Palmian turvallisuuspalvelut?

Turvallisuusalalla palkkauksemme perustuu AVAINTA-työehtosopimukseen, jossa on alaa keskimääräistä paremmat ilta-, yö- ja viikonloppulisät sekä runsaat lomaedut. Meillä pääset osaksi kehittyvää ja monipuolista työyhteisöä, jossa urapolkumahdollisuuksia avautuu säännöllisesti. Tarjoamme työsuhde-etuina työmatka-, liikunta- ja kulttuurietuja.

Palmian turvallisuuspalveluissa työskentelee n. 300 alan ammattilaista hyvin monenlaisissa toimeksiannoissa Uudellamaalla.

Vastaamme turvallisuudesta useissa valtakunnallisesti merkittävissä kohteissa mm. keskustakirjasto Oodissa, Kansallisoopperassa, Kansallismuseossa ja Helsingin Satamassa. Lisäksi vastaamme pääkaupunkiseudulla aulapalveluista ja vartioinnista useissa kulttuuri- ja vapaa-ajan kohteissa.

Suomen suurimmassa turvallisuusalan toimeksiannossa turvaamme päivittäin 350 000 metromatkaa. Helsingin Satamassa kohtaamme vuosittain 12 miljoonaa matkustajaa.

Olemme vuosia kehittäneet turvallisuusalaa asiakaspalvelukeskeiseksi. Koulutamme henkilöstöämme säännöllisesti paitsi lakisääteisin koulutuksin myös asiakaspalvelussa ja toimeksiantojemme määrittämissä asioissa.

Palmia on kiinteistö-, ruoka-, siivous- ja turvallisuuspalveluja tarjoava suomalaisomisteinen yritys. Teemme työtä, jonka jälki näkyy ja tuntuu. Monimuotoisessa yrityksessämme työskentelee tällä hetkellä n. 2 200 työntekijää. Tule Palmiaan jättämään oma kädenjälkesi.