(Poistunut julkaisusta)

Young professional -ohjelma
Capgemini Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.1.2019

Young professionals -ohjelma

Me Capgeminilla luotamme väkeemme ja palkkaamme vain ihmisiä, joihin uskomme. Myös nuorimmat työntekijämme saavat heti vakituisen työsopimuksen ja runsaasti vastuullisia tehtäviä. Ohjelmassamme autamme sinua kasvamaan teknologia-alan ammattilaiseksi ja saavuttamaan menestyksekkään uran globaalissa IT-konsulttiyhtiössä. Olipa intohimosi sitten koodaaminen tai UI-design, tai jos olet ylipäätään kiinnostunut teknologia-alasta, tarjoamme sinulle mahdollisuuden mielenkiintoiseen urapolkuun. 
Ehkäpä haluaisit olla ässä jollakin seuraavista alueista: Haluaisit oppia ja kehittyä esimerkiksi seuraavilla alueilla: 
     – Projektinhallinta
     – Palvelumuotoilu ja vaatimusmäärittely
     – RPA Ohjelmistorobotiikka 
     – Data-analytiikka
     – Full-stack ja Front-end kehitys
     – Kyberturvallisuus
     – Cloud development 
     – SAP Logistiikka tai Tekninen


Nyt on sinun mahdollisuutesi! Ohjelmamme on loikka aitoihin asiakasprojekteihin, ja kuuden kuukauden jakson aikana saat koulutusta ja mentorointia. Aloitat matkasi yhdessä muiden vastavalmistuneiden kanssa, jotka muodostavat myös ensimmäisen ammattiverkostosi Capgemininilla – tiimistä saat tukea sparrausta, ja toki myös mahtavia ystäviä! Työkavereinasi ja mentoreinasi ovat alan parhaat ammattilaiset, joiden kanssa tulet ratkomaan aitoja liike-elämän haasteita heti alusta alkaen. Ensimmäisestä päivästä alkaen oletkin osa kokeneista kollegoista koostuvaa tiimiä samalla, kun yhteinen graduate-tiiminne toimii taustalla tukena.

 

Tarjoamme sinulle

     – Vakituisen työsopimuksen
     – Mahtavia kollegoita kannustavassa työ-yhteisössä
     – Vahvan aloituksen teknologiaorientoituneelle uralle
     – Tiiviin verkoston kyvykkäitä osaajia, joiden kanssa jaat ensiaskeleesi IT-maailmassa
     – Kiinnostavia kehittymismahdollisuuksia selkeine urapolkuineen
     – Kilpailukykyisen palkan ja edut
     – Hyvän työn ja vapaa-ajan tasapainon

 

Onko sinusta tähän?

Etsimme joukkoa erityisen lahjakkaita tekijöitä. Olet juuri valmistunut tai sinulla on menossa viimeinen vuosi teknologian, kauppatieteiden tai muun vastaavan alan korkeakouluopinnoissa. Olet opiskellut esimerkiksi tietojärjestelmätiedettä, informaatioverkostoja tai tuotantotaloutta. Tekoäly, pilviratkaisut, digipalveluiden kehittäminen tai data-analytiikkaa voivat olla lähellä sydäntäsi. Muidenkin alojen innostuneet osaajat ovat tervetulleita: odotamme sinulta syvää kiinnostusta ja intohimoa teknologiaa ja digitalisaatiota kohtaan. Osoita meille osaamisesi, ja tule mukaan! 
Mikäli tunnistat itsesi seuraavasta, saatat olla juuri sitä, mitä me etsimme:
     – Saatat olla ylpeä siitä, että sinua kutsuttaisiin (tulevaksi) teknologianörtiksi – tai et ainakaan pelkää työskennellä heidän kanssaan
     – Haluat näyttää taitosi myös asiakasrajapinnassa – me kaikki Capgeminilla olemme myös konsultteja!
     – Olet nopea ja innokas oppija, ja olet valmis tekemään töitä menestyksesi eteen. 
     – Olet parhaimmillasi nopeatempoisessa globaalissa työympäristössä.
     – Puhut sujuvasti sekä suomea että englantia

Etsimme sinulle mielenkiintosi ja taustasi pohjalta juuri oikean tehtävän. Capgeminillä pääset mukaan dynaamiseen asiantuntijaorganisaatioon, jossa tehdään töitä yhdessä toisia kannustaen. Meillä olet osa maailmanlaajuista yritystä, mutta saat kuitenkin vapauden ja vastuun omasta työstäsi.

 

Hae nyt!

Haethan paikkaa oheisen linkin kautta viimeistään 10.02.2019. Liitä hakemuksesi mukaan saatekirje, CV, yo-tutkintotodistus, kopio suoritetuista opinnoista ja mahdolliset tutkintotodistukset ja/tai työtodistukset. Järjestämme ohjelmaan valittaville työpajan keskiviikkona 20.02.2019 Keilaniemessä Espoossa, jonne kutsumme valitut kandidaatit. Olethan valmis osallistumaan tähän tilaisuuteen myös lyhyellä varoitusajalla!

 

Toivoisimme

Toivomme sinun voivan aloittaa urasi Capgeminilla 1.4.2019, mutta olemme valmiita joustamaan aloitusajankohdasta. 
Lisätietoja ohjelmasta antaa mielellään Riikka Kettunen p. 040-3588208.
Hakemuksen täyttämisessä apua saat osoitteesta (in english) recruitmentcapfi.fi@capgemini.com