Young Business Professional F.E.C. – rekrytoiva koulutus

Aalto PRO
Tietoa tehtävästä

Vauhtia urakehitykseen rekrytoivan koulutusohjelman kautta!

Tavoitteletko uraa monipuolisissa kaupallisissa tehtävissä? Oletko työtön tai työttömyysuhan alla hiljattain valmistunut urasi alkuvaiheessa oleva osaaja?

Hae mukaan rekrytoivaan koulutusohjelmaamme, jossa kehität liiketoimintaosaamistasi työskennellen aidoissa työtehtävissä yhteistyöyrityksessäsi.

Koulutusohjelman aikana näytät taitosi potentiaaliselle työnantajalle ja vahvistat osaamistasi uratavoitteidesi mukaisesti liiketoiminnan eri osa-alueilla. Kehität koulutuksessa osaamistasi liiketoiminnan perusteiden, suunnittelun ja toteuttamisen teemoista. Voit suuntautua esimerkiksi markkinointiin tai liiketoiminnan kehittämiseen, palvelujen asiakaslähtöiseen kehittämiseen tai perehtyä asiakkuuksien johtamiseen.

Tavoitteena on, että opit ymmärtämään yritysten liiketoimintaa, keskeisiä toimintaperiaatteita, taloudellisia reunaehtoja sekä osaat soveltaa opittua omassa yhteistyöorganisaatiossa tai -yrityksessä.

Voit hakea rekrytoivaan koulutukseen, jos sinulla on enintään kolme vuotta korkeakoulututkinnon suorittamisesta, olet työtön tai jäämässä työttömäksi ja olet alle 30-vuotias.

F.E.C. -työvoimakoulutusohjelma toteutetaan monimuoto-opetuksena, jonka pääpaino on yhteistyöorganisaatiossa toteutettavassa, työn kautta tapahtuvassa, oppimisessa. Koulutuksen tärkein tavoite on löytää sinulle uusi työpaikka ja startti uralle.

Kiinnostuitko? Koulutuksen tarkemmat tiedot ja hakulinkit löydät Aalto PRO:n sivulta. Varsinainen hakemus jätetään TE-palveluiden sivujen kautta. Koulutuksen numero on 698532.

Ohjelmaan kannattaa hakea mahdollisimman pian, sillä etsimme yritysyhteistyöpaikkoja jo hakuaikana. Hakuaika päättyy 10.5.2021.

Lisätietoja koulutusohjelmasta saat ohjelman yhteyshenkilöiltä tai verkkosivujemme kautta:
Relationship Manager Kimmo Rissanen, +358 10 837 3830, kimmo.rissanen@aaltoee.fi
Ohjelmajohtaja Anna-Maija Ahonen, +358 10 837 3831, anna-maija.ahonen@aaltoee.fi

---

Rekrytoiva koulutus on alueellisen ELY-keskuksen hankkimaa työvoimakoulutusta ja se on osallistujalle maksuton.

Aalto PRO:lla, joka on osa Aalto University Executive Education -ryhmää, on yli 25 vuoden asiantuntijakokemus rekrytointiin tähtäävien koulutusohjelmien toteuttamisesta. Toimintamme osana Aalto-yliopistoa takaa korkean laadun ja luotettavuuden. Kauttamme on työllistynyt jo tuhansia työnhakijoita. Sekä ohjelmiin osallistujien että yritysasiakkaittemme tyytyväisyysaste on erinomainen.

Yhteystiedot

Ilmianna kiinnostuksesi tai vinkkaa kaverille 10.5.2021 mennessä! Hakemuksen voit täyttää "Tutustu työpaikkaan" -linkin kautta.

Tutustu työpaikkaan
Tietoa työnantajasta