(Poistunut julkaisusta)

Yötyöntekijöitä ABC:lle
ABC

Alkuperäinen julkaisupäivä 20.2.2020

Etsimme nyt yökyöpeleitä työskentelemään ABC:lla!

Jos vietät mielelläsi kesäpäivät rantsulla auringon alla ja yöllä painat duunia, tämä tehtävä on juuri sinua varten! Etsimme työntekijöitä työskentelemään ABC:lla yövuoroissa Pirkanmaan alueella. Tarjolla on niin kesätyötä kuin keikkaakin, mutta halutessasi voit aloittaa vaikka heti!

Työtehtävät ovat monipuolisia ja vaihtelevia: työyö sisältää kassatyöskentelyä, salin siistimistä, asiakaspalvelua ja tarvittaessa aputöitä myös keittiön puolella. Tehtävässä edellytetään täysi-ikäisyyttä, hygieniapassia ja salmonellatodistusta. Tehtäviin perehdytetään, joten et tarvitse aikaisempaa kokemusta!

Tässä tehtävässä tärkeintä on asiakaspalvelualtis asenne sekä hyvä paineensietokyky. Auto tai muu kulkupeli on eduksi, sillä töitä on niin Tampereella, Pirkkalassa kuin Nokiallakin. Töitä on siellä, missä on tarvetta: saat takuutunnit noin 90h/3 viikkoon. Töitä on esim. 4 yötä ja 4 vapaata. Mahdollisuus on myös keikkaluontoiseen työhön.

Työt alkavat heti/sopimuksen mukaan ja jatkuvat syksyyn saakka. Tehtävään on myös mahdollista työllistyä vain kesän ajaksi. Hyvälle tekijälle on tarjolla pidempikin työsuhde. Palkka on alan TES-mukainen.

Hae jo tänään oheisen linkin kautta! Liitä hakemukseesi kuvat hygieniapassistasi ja mahdollisista alan koulu- ja työtodistuksistasi. Hakemuksia käsitellään jo hakuaikana.