(Poistunut julkaisusta)

YÖTYÖNTEKIJÄ HUOLTAMOKAHVILAAN, Vaasa
Manpower

Alkuperäinen julkaisupäivä 25.9.2019

 

Haemme asiakkaallemme Pohjanmaan Asemat Oy:lle Huoltamotyöntekijöitä. Työpaikan sijainti on Shell Pitkäkatu,joka tarjoaa polttoaineen lisäksi ravintola-, veikkaus-, ja Select-myymäläpalvelut.

Oletko sinä hakemamme reipas ja asiakaspalveluhenkinen

YÖTYÖNTEKIJÄ HUOLTOASEMATEHTÄVIIN

Työtehtävät ovat monipuolisia; mm. huoltoaseman kassa- ja asiakaspalvelutehtävät, toimipaikassa myytävien tuotteiden valmistus ja esillelaitto ja siivoustehtävät.  
Aiempi  työkokemus alalta on tekijälle eduksi, mutta ei välttämätöntä. Kaikki työtehtävät ovat opeteltavissa ja työn aloitusta tukee myös verkkokoulutusympäristö.

Työssä menestymisen edellytyksiä ovat asiakaspalveluhenkisyys, ystävällisyys, palvelualttius ja kyky työskennellä myös paineen alla hymyn hyytymättä.

Edellytämme että olet täysi-ikäinen, rehellinen, omatoiminen ja sinulta löytyy aitoa kiinnostusta ja intoa asiakaspalvelu- ja myyntityöhön. Työvuorot sijoittuvat pääosin ma-su klo 18.00 – 06.00 väliselle ajalle. Joitakin vuoroja tehdään myös yksin.  Puhut hyvää suomea ja tulet toimeen myös ruotsin- ja englannin kielellä. Hygienpassi vaaditaan mutta se on mahdollisuus suorittaa valinnan jälkeen.  

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja vaihtelevan työn mukavassa työyhteisössä. Työpaikka on Shell Pitkäkatu, joka on avoinna 24h / 7, työvuorojen määrä vaihtelee sesongista  riippuen sekä sinun mahdollisuudestasi ottaa vuoroja vastaan. Työ sopii esim. opiskelijalle. 

Hae tehtävää viimeistään 15.10.2019 mennessä sähköpostitse: mari.alahuhtala@manpowergroup.fi. Lisätietoja tehtävästä antaa ManpowerGroup Oy:n Senior Recruitment Consultant Mari Alahuhtala puh. 040-652 8481 tai mari.alahuhtala@manpowergroup.fi