(Poistunut julkaisusta)

Yötöitä mattopesulassa
Rekrytointipalvelu Sihti Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.12.2020

Tykkäätkö valvoa öisin ja tienata samalla rahaa? Mikäli vastasit kyllä, jatka lukemista!

Haemme jatkuvasti asiakkaallemme mattopesulaan työntekijöitä yö- ja iltavuoroihin. Työ on keikkaluontoista ja vuoroja on tarjolla maanantaista perjantaihin. Yövuoroja tehdään kello 22-07 ja iltavuorot ovat kello 14-22. Työ sopii hyvin opiskelijalle tai lisätöitä etsivälle.

Työtä tehdään mattopesulassa, jossa työ on fyysisesti raskasta. Työtehtäviin kuuluu puhtaiden ja kuivien mattojen käsittelyä sekä lajittelua. Aiempaa koikemusta ei vaadita vaan riittää, että sinulla on reipas asenne ja jaksat fyysistä työtä. Työntekijöiltä edellytämme hyvää suomen kielen taitoa sekä täysi-ikäisyyttä.

Työpaikka sijaitsee Espoon Koskelossa, johon pääset niin autolla kuin julkisillakin. Tarjolla on työ hyvässä porukassa, tekstiilihuoltoalan TES:n mukainen palkkaus sekä töitä oman elämäntilanteesi mukaan.

Mikäli sinulta löytyy reippautta lähteä nopeallakin aikataululla töihin, jätä ihmeessä hakemuksesi meille ja liitä mukaan CV. Haastattelut pidetään tällä hetkellä videohaastatteluna. Lisätietoja tehtävästä antaa HR-konsultti Emma Klemetti, emma.klemetti@adecco.fi.