(Poistunut julkaisusta)

Yötöitä mattopesulassa Espoossa
Rekrytointipalvelu Sihti Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 19.8.2019

Oletko öisin virkeä ja sopisiko sinulle tällä hetkellä loistavasti yövuorossa työskentely? Etsimme asiakkaallemme Espooseen mattopesulaan työntekijöitä yövuoroihin. Työpaikka sijaitsee Kehä III varressa Espoon Koskelossa. Yövuoro on klo 22-07 ja töitä on tarjolla arkipäivisin maanantaista perjantaihin. Työtä on tarjolla osa-aikaisesti ja keikkaluonteisesti.

Työssä käsitellään puhtaita ja kuivia mattoja. Työ on fyysisesti raskasta, joten haemme tehtävään fyysistä työtä pelkäämättömiä henkilöitä. Työhön kuuluu perehdytys tehtäviin, joten aiempi kokemus vastaavasta työstä ei ole tarpeen, vaan positiivinen asenne ja oma-aloitteisuus ovat avain asemassa! Ohjeistus työssä annetaan suomeksi, joten suomen kielen riittävä osaaminen on tarpeen.

Mikäli olet juuri meidän etsimämme reipas ja fyysistä vahvuutta omaava tekijä, jätäthän hakemuksesi jo tänään! Käymme hakemuksia läpi jatkuvasti ja työt voi päästä aloittamaan nopeasti. Hakemuksen voi lähettää myös sähköpostilla Niina Kola-Kettuselle, niina.kola-kettunen@adecco.fi.