(Poistunut julkaisusta)

Yötoimittaja
Iltalehti

Alkuperäinen julkaisupäivä 17.3.2020

Oletko Iltalehden uusi YÖTOIMITTAJA?

Tarjoamme itsenäistä ja mielenkiintoista työtä arvostetussa mediatalossa. Etsimämme Iltalehden uutistoimittaja laatii uutisia yövuorossa verkkoon ja radioon. Työlläsi on valtava merkitys, sillä huolehdit ettei iso uutistoimitus hiljene yölläkään.

Tehtävässä pääset tutkimaan ajankohtaisia aiheita niin koti- kuin ulkomailta. Tuotat sisältöjä terävillä uutiskärjillä joskus jopa koko maailmaa koskettavista tapahtumista. Saat arvokasta kokemusta suuresta mediatalosta ja sen toimintatavoista. Toimit itsenäisesti ja pääset vaikuttamaan median tarjoamaan sisältöön.

Aiempi kokemus uutistoimittajan työstä on välttämätön, sillä työ on itsenäistä ja melko vaativaa. Autamme sinut luonnollisesti alkuun uudessa toimenkuvassasi. Saat perehdytyksen toimituksen tapoihin, järjestelmiin ja tehtäviisi.

Työ on osa-aikaista ja vuorot voivat sijoittua sovitusti sekä arki- että viikonloppuöihin. Palkkaus on alan työehtosopimusten mukainen lisineen. Yö- ja viikonloppulisät mahdollistavat sen, että vähemmällä työmäärällä ansaitset saman verran kuin vastaavassa päivätyössä. Työsuhde alkaa mahdollisimman pian ja sopimus tehdään aluksi kolmen kuukauden ajaksi. Työsuhteen jatko on mahdollinen.

Toivomme hakijoilta hyviä journalistisia valmiuksia, yleissivistystä politiikan ja kulttuurin aloilta sekä laajaa kiinnostusta maailman asioihin. Sinulla on luonnollisesti sujuva kynä ja radiotyöskentelyyn sopiva ääni ja puheilmaisu. Hyvä englannin kielen taito on ehdoton vaatimus, sillä työssä seurataan ulkomaisia uutismedioita ja tuotetaan niiden sisällöistä suomenkielisiä uutisia. Muusta kielitaidosta on etua.

Rekrytointi toteutetaan samoin kuin työsuhde solmitaan Barona Luovan kanssa. Kysy halutessasi lisää Barona Luovan henkilöstökonsultilta Tiina Longalta: tiina.lonka@barona.fi tai puh 050 – 534 7909 pe 20.3. klo 9-10 tai ti 24.3. klo 9-10. Lähetäthän hakemuksesi 27.3. mennessä.

Haluamme turvata terveytesi ja varmistaa yhdenvertaisen haastattelukokemuksen hakijoille myös koronaviruksen aikana. Niinpä Baronalle hakeminen on helppoa myös poikkeuksellisessa tilanteessa. Rekrytoinneissa hyödynnämme puhelimen lisäksi videokysymyksiä tai -haastattelua. Se on vaivatonta ja turvallista!