(Poistunut julkaisusta)

Yötoimittaja
Iltalehti

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.4.2019

Barona Luova etsii nyt Iltalehdelle

YÖTOIMITTAJIA KESÄTÖIHIN

kesäkuun alusta elokuun loppuun. Pidempikin työsuhde on mahdollinen.

Tarjoamme itsenäistä ja innostavaa työtä arvostetussa mediatalossa. Etsimämme uutistoimittaja laatii uutisia verkkoon ja radioon yövuorossa. Työlläsi on valtava merkitys, sillä huolehdit ettei iso uutistoimitus hiljene yölläkään.

Tässä pestissä pääset tutkimaan ajankohtaisia aiheita ja tuottamaan sisältöjä kirkkailla uutiskärjillä joskus jopa koko maailmaa koskettavista tapahtumista. Saat kesän aikana arvokasta kokemusta suuresta mediatalosta ja sen toimintatavoista.

Kyseessä on silti konkarin kesätyö. Koska tehtävä on melko vaativa ja itsenäinen, aiempi kokemus uutistoimittajan työstä on välttämätön. Itsestään selvää on, että autamme sinut alkuun uudessa toimessasi. Saat perehdytyksen toimituksen tapoihin, järjestelmiin ja tehtäviisi.

Työ on osa-aikaista ja vuorot voivat sijoittua sovitusti sekä arki- että viikonloppuöihin. Palkkaus on alan työehtosopimusten mukainen lisineen. Työsuhde alkaa touko-kesäkuussa ja jatkuu aina elokuun loppuun. Pidempikin työsuhde on mahdollinen.

Toivomme hakijoilta hyviä journalistisia valmiuksia, yleissivistystä politiikan ja kulttuurin aloilta, laajaa kiinnostusta maailmaan sekä tietysti sujuvaa kynää ja radiotyöskentelyyn sopivaa ääntä ja puheilmaisua. Hyvä englannin kielen taito on ehdoton vaatimus, sillä työssä seurataan ulkomaisia uutismedioita ja tuotetaan niiden sisällöistä suomenkielisiä uutisia. Muusta kielitaidosta on etua.

Rekrytointia toteutetaan yhteistyössä Barona Luovan kanssa. Työsuhde toteutetaan vuokratoimeksiantona ja työsuhde solmitaan Barona Luovan kanssa. Kysy halutessasi lisää Barona Luovan henkilöstökonsultilta Johanna Karilalta: johanna.karila@barona.fi tai p. 050 442 0004. Lähetä hakemuksesi 22.4. mennessä.