(Poistunut julkaisusta)

Yötoimittaja Radio Suomeen
Yle Radio Suomi

Alkuperäinen julkaisupäivä 18.3.2020

Oletko uusi YÖN ÄÄNI Ylen Radio Suomelle?

Haemme vahvistusta Ylen Radio Suomen yötiimiin. Nyt sinulla on tilaisuus päästä Suomen suurimman radiokanavan toimittajaksi ja yön ääneksi. Radio Suomi tarjoaa uutisia kellon ympäri, vuoden jokaisena päivänä ja kanavan tunnuslause kuuluukin ”Aina suorana, aina läsnä”.

Radiotoimittajana sinulla on suora yhteys kuulijaan. Juonnat ja soitat musiikkia nostalgiasta nykypäivään sekä lisäksi ohjelmatarjontaa maustavat lukuisat musiikin erikoisohjelmat. Toimit itsenäisesti ja vaikutat radiokanavan juontosisältöihin.

Aiempi kokemus radiotoimittajan työstä on välttämätön, sillä työ on itsenäistä ja melko vaativaa. Toivomme hakijoilta hyviä journalistisia valmiuksia, yleissivistystä sekä laajaa kiinnostusta maailman asioihin ja ilmiöihin. Sinulla on radiotyöskentelyyn sopiva ääni ja puheilmaisu. Pärjäät yötoimittajana, jos olet luonteeltasi utelias ja avoin uusille asioille. Luovuus on plussaa ja tietysti se, että juuri yötyö on juttusi.

”Yö on ihmisen parasta aikaa – valvot tai nukut. Kylmät väreet, adrenaliinin sykähdykset ja suora kontakti mikrofonin kautta kuulijaan”, kuvailevat radion yötoimittajat työtään. Tutustu linkistä Radio Suomen toimittajiin ja lue lisää, mikä radiotyössä kiehtoo. https://yle.fi/aihe/yle-radio-suomi/yle-radio-suomen-toimittajat

Autamme sinut luonnollisesti alkuun uudessa toimenkuvassasi. Saat perehdytyksen toimituksen tapoihin, järjestelmiin ja tehtäviisi. Saat arvokasta kokemusta suuresta mediatalosta ja sen toimintatavoista.

Työ on osa-aikaista ja vuorot voivat sijoittua sovitusti sekä arki- että viikonloppuöihin. Palkkaus on alan työehtosopimusten mukainen lisineen. Yö- ja viikonloppulisät mahdollistavat sen, että pienemmällä työmäärällä ansaitset saman verran kuin vastaavassa päivätyössä. Työsuhde alkaa mahdollisimman pian ja sopimus tehdään aluksi kolmen kuukauden ajaksi. Työsuhteen jatko on mahdollinen.

Rekrytointi toteutetaan ja työsuhde solmitaan Barona Luovan kanssa. Kysy halutessasi lisää Barona Luovan henkilöstökonsultilta Tiina Longalta: tiina.lonka@barona.fi tai 050 – 534 7909 pe 20.3. klo 10 – 11 ja ti 24.3. klo 10-11. Lähetäthän hakemuksesi 27.3. mennessä järjestelmämme kautta.

Haluamme turvata terveytesi ja varmistaa yhdenvertaisen haastattelukokemuksen hakijoille myös koronaviruksen aikana. Niinpä Baronalle hakeminen on helppoa myös poikkeuksellisessa tilanteessa. Rekrytoinneissa hyödynnämme puhelimen lisäksi videokysymyksiä tai -haastattelua. Se on vaivatonta ja turvallista!